article 20637
article 20637

Mænd vælger penge over sex

30 % af engelske mænd ville droppe sex resten af livet for 10 mio. kroner

2. februar 2007

Af: Mette Andrea Boesgaard

Mænd er vilde med sex! Eller er de nu virkelig det? En ny britisk undersøgelse sætter alvorlige spørgsmålstegn ved den ellers alment vedtagne sandhed, for undersøgelsen afslører, at 30 % af de britiske mænd ville droppe sex resten af livet, hvis bare de fik 10 millioner kroner!

Og der er flere chokerende opdagelser i undersøgelsen, som er lavet af det britiske dameblad Company og kondomfirmaet Durex: 9 % af mænd ville droppe sex, hvis det betød, at de aldrig skulle arbejde igen. 3 % af de fodboldgale englændere ville bytte sex resten af livet for, at deres favorit-fodboldhold vandt en stor turnering som Superligaen, Champions League eller Pokalturneringen. 1 % ville droppe sex, hvis de fik fri øl resten af livet, og endnu en procent ville opgive sex resten af livet, hvis bare de fik lov til at duske deres yndlingsstjerne en gang...

Men måske er det ikke så overraskende, at mændene ville opgive hanky-panky for penge, fodbold eller øl: 3 % af mændene i undersøgelsen indrømmede nemlig også, at de har ladet som om, de hyggede sig, når de havde sex med en kvinde.

Læs mere: