Mand og kvinde i seng
© iStock

Mændene fortæller: “Kære kvinder, sådan ser vi forskelligt på sex”

Simon Talbot, Thomas Skov og vores andre mandeklummeskribenter afslører et par sandheder

21. februar 2018 af Maria Denise Christoffersen

“Hvis sex var legoklodser, så tror jeg, at mange mænd ville lege med klodserne, så snart æsken blev åbnet, mens mange kvinder ville læse manualen først.”

– Thomas Skov Gaardsvig


“Jeg tror, at kvinder er lige så sexfikserede som mænd. I er bare mest ærlige, når I er sammen med jeres veninder. Mænd taler ikke om det, vi gør det bare. Så kønnene skal være bedre til at åbne op over for hinanden, det vinder alle ved. Medmindre din fantasi er at være klædt ud som et egern, og hun skal have et agern-kostume på. Den kan godt blive svær at føre ud i virkeligheden.”

– Simon Talbot


“Jeg har faktisk ikke oplevet den helt store forskel, når det gælder sex. Måske har jeg bare været heldig at undgå kvinder med tendens til akut aftenhovedpine.”

– Kasper Brøndum Andersen


“Det virker, som om I kvinder har en fælles opfattelse af, hvad der er sexet. Vi mænd er mere ærlige omkring vores særlige feticher og præferencer. I er ikke kedelige, men I er nok mere bange for at skille jer ud og anerkende jeres mere mørke, uortodokse lyster.”

– Søren Baastrup 

I det nye nummer af Woman fortæller Thomas Skov Gaardsvig, Simon Talbot, Anders Stjernholm, Søren Baastrup og Kasper Brøndum Andersen også om, hvad den bedste forskel på mænd og kvinder er, hvad de ville gøre først, hvis de var kvinder for en dag, og meget mere. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.