© iStock

Mænds 3 største sextabuer

Hvordan reagerer mænd, når de ikke kan få den op at stå, og hvad gør de, når de kommer for hurtigt. Tre mænd giver deres svar her

18. oktober 2015 af Rikke Rudbæk

Tabu 1: "Jeg kan ikke få den op at stå"

Eksperten: “Slap eller stiv – nervebanerne i hans pik er de samme. Derfor føles det rart for ham at blive kærtegnet af dig, ligegyldigt hvilket humør hans bedste ven er i. Alligevel er det et tabu for mænd, hvis deres pik ikke lystrer og ikke bliver stor og stærk, når du rører ved den. Er den ikke konstant klar til kamp, føler han, at han ikke har kontrol over sin egen seksualitet og maskulinitet.”

Søren: "Det er ikke noget, jeg generelt frygter, men er det først sket én gang, hænger det som en sort sky over knolden på dig næste gang. Jeg prøvede det engang, da jeg havde et one-night-stand efter et langt forhold. Det var bare for mærkeligt at ligge der med en ny kvinde, og da tankerne først begyndte at kværne, døde dilleren, og vi måtte stoppe. Jeg var ret skuffet over mig selv. Men jeg fortalte hende ikke, at jeg ikke kunne få den op at stå. For sådan skulle det jo heller ikke lyde... ”

Thomas: "Jeg tænker ikke over det før sex overhovedet. Hvis du først sætter fokus på, at der måske ikke kommer liv i banditten, går det nemlig i hjernen, og så er der ikke noget at gøre. Hvornår det præcis går galt for mig, ved jeg ikke. Men bagefter tænker jeg altid over, hvordan jeg rent fysisk har det. Og jeg har altid kunnet undskylde det med, at jeg var lidt halvsløj.”

Michael:  “Det kan skyldes så mange ting – alkohol for eksempel. Jeg prøvede det engang to gange på en uge uden at vide hvorfor. Det var vildt frustrerende. Typisk siger kvinder så noget i retning af: ‘Det gør ikke noget’ og: ‘Det sker for alle’. Men i virkeligheden er det bedre, hvis I begynder at snakke om noget helt andet. Eller går i gang med at give mig et blowjob.”

 

Konklusion: Nogle gange forbliver dilleren bare slap, og ingen kan forklare hvorfor – heller ikke ham selv. Alligevel er det vigtigt for ham at finde en undskyldning, så den manglende rejsning ikke går ud over hans mandighed. Og dit job? Det er at aflede hans tanker via emneskift, kys eller et blowjob. Men for alt i verden skal du ikke ynke ham – det gør det bare meget værre!

Tabu 2: "Er min pik lækker nok?"

Eksperten: “Lige så snart manden bliver opmærksom på tappen mellem benene, begynder han at knytte sig til den. Pikken er en supervigtig del af mandens selvopfattelse, og helt fra barnsben sammenligner han sit ‘vedhæng’ med andres. Er den stor nok, og ser den ud, som den skal? Scenariet gentager sig, hver gang han skal være nøgen over for en ny kvinde. Simpelthen fordi din mening betyder rigtig meget for ham.”

Thomas:  “Det eneste tidspunkt, jeg har tænkt over, om min pik var stor nok, var første gang, jeg oplevede, at den bare smuttede ind. Men så lærte jeg lynhurtigt, at det er det, der sker, når kvinder er stangliderlige og drypper. Så kører den bare i bund.”

Michael:  “Hvis jeg hører en kvinde siger: ‘Han har en kæmpe pik’, så tænker jeg over, hvordan min er i forhold til det. Under sex fokuserer jeg dog mere på størrelsen på hendes bryster end på min pik. Men det er da fedt, når hun siger: ‘Åh, hvor er den stor’.”

Thomas:  “Ja, eller: ‘Hold kæft, hvor jeg elsker din store, stive pik’. Nogle gange har jeg da tænkt: ‘Gad vide, hvor meget hun lyver lige nu?’. Men hun må godt sige det alligevel.”

Søren: “Ja, det giver et selvtillidsboost at få ros for sin pik. Så føler jeg mig som en mand. Så ja, jeg tænker over størrelsen. Men det er ikke noget, jeg nogensinde taler med mine venner om. Jeg har snakket med gutterne om for tidlig sædafgang og manglende rejsning. Men jeg har aldrig hørt en mand fortælle, at hans pik var for lille. Når vi snakker om størrelse, har alle en kæmpe gude-diller, som alle kvinder vil have.”

Konklusion: Størrelsen betyder rigtig meget for ham – og det samme gør din accept. Vil du booste hans selvtillid i sengen, gør du derfor klogt i at rose hans vedhæng. 

Tabu 3: "Hjælp! Jeg kommer for hurtigt"

Eksperten: “Jagten på orgasme betyder nogle gange, at han kommer for hurtigt. Du gør ham superophidset, og han lader sig rive med i sin iver for at bekræfte dig i, at du er lækker. Men efter ekstasen rammer nedturen ham. Når han kommer for hurtigt, ved han nemlig, at du ikke har fået fuldt udbytte af legen.”

 

Michael:  “Det er ikke noget, jeg rigtig tænker over. Men det er da ikke fedt at komme for hurtigt, for så viser det, at jeg ikke har kontrol over mig selv. Jo frækkere hun opfører sig, des sværere er det at lade være med at komme, men med tiden har jeg fundet ud af, at det hjælper at tage en dyb indånding og fokusere på noget andet i rummet – som en plakat.”

Søren: “Det er irriterende, hvis jeg er ude af træning. Især hvis jeg kan mærke, at det er lige ved at blive himmelsk for hende, og jeg selv bliver nødt til at holde igen for ikke at komme først. Et godt tip er at klare den selv en halv time før sex.”

Konklusion: Han er udmærket klar over, at et to-minutters knald sjældent sender dig i sex-himlen. Hjælp ham ved at holde igen, når han er tæt på at toppe – og giv ham gerne par ord med på vejen, så han tøjler sin lyst lidt.

Bragt første gang i Woman nr. 154.