Fortvivlet kvinde med p-pille pakke
© iStock

Med denne app glemmer du aldrig din p-pille... igen

Fortvivl ikke, glemmer du den alligevel, fortæller denne app dig præcis, hvad du skal gøre

15. februar 2017 af Victoria Carlsson

Vi kender det allesammen – du har glemt p-pillen og shit… Hvad gør du nu? For du er bestemt ikke klar på, hvad det kan medføre, og dit hoved bliver et stort tankemylder. Du bliver nærmest panisk, når din menstruation ikke er landet på præcis samme dag og klokkeslæt som i sidste måned. Indlægssedlen giver ikke klar besked, og diverse forum på internettet giver dig 50 forskellige svar. Men bare rolig – din redning er her! 

Faglig lægeviden med i lommen

Nu behøver du ikke længere at sidde og vente i telefonen på din læge med de der (mega) irriterende ventetoner i ørene, for med den topsmarte app Practio kan du være helt rolig. Appen er udviklet af en læge, og derfor er det hele videnskabeligt og lægefagligt bevist. 

Appens tre hovedformål

1. Påmindelser. Så du bliver husket på dine p-piller. Appen fortæller dig altså, om du er beskyttet mod graviditet.

2. Planlægning. Du kan synkronisere med din kalender, og få et overblik over din menstruation og planlægge din næste p-pille pause.

3. Få svar. Du finder svar på alt, hvad du ønsker at vide om dine p-piller. Glemmer du en p-pille, finder du for eksempel svaret på, om du skal tage to med det samme, eller om du skal bruge kondom i ugen efter. 

Download appen i App Store og glem aldrig mere din p-pille! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.