Med disse 5 tricks bliver du mester i håndjobs

© iStock

Kære læsere

For et stykke tid siden hørte jeg en historie om en fyr, der havde været sin kæreste utro. Da historien blev indledt med utroskab som tema, forbandt jeg det automatisk med hed og forbudt sex. Jeg så altså frem til fræk fortælling til den helt store guldmedalje. Det skulle dog vise sig, at historiens klimaks var yderst skuffende, eftersom fyren ikke fik andet end et handjob ud af den korte affære. 

Misforstå mig ikke. Efter min mening er det ligeså meget utroskab, som et fuldbyrdet samleje, fordi han stadig bedrager sin kæreste. Men helt ærligt – hvorfor gå over den grænse for et handjob? I min verden virker det bare så unødvendigt. Jeg er nemlig af den overbevisning, at mændene er langt bedre til at gokke den af på egen hånd. Som kvinde foretrækker jeg også klart at gøre håndarbejdet selv, da jeg ved lige nøjagtig, hvad der skal til for, at jeg får orgasme.

Jeg diskuterede situationen med Mr. Boyfriend (vi diskuterer tit fantasier og nyt input til sex), fordi jeg havde brug for at høre en mands mening om sagen. Jeg var overbevidst om, at han ville være enig med mig i, at et handjob ikke er noget særligt. Derfor kom det bag på mig, da han sagde: ”Et handjob kan være super frækt, hvis hun gør det rigtigt”.

Hvordan giver jeg ham det perfekte handjob? 

Pludselig stod det klart for mig, at jeg havde undervurderet betydningen af et godt stykke håndarbejde. Derfor har jeg gennem de seneste uger haft fokus på at give Mr. Boyfriend en super fræk oplevelse ved at give ham det perfekte handjob. Det er jo ikke fordi, jeg ikke har brugt mine hænder før, så det burde jo ikke være så svært.

LÆS OGSÅ: Derfor elsker Miss Felicity Doggystyle

Dog gik det ret hurtigt op for mig, at jeg overhovedet ikke vidste, hvad et godt handjob er. Jeg har selvfølgelig nogle erfaringer fra tidligere sexpartnere, men det er ikke et trick, jeg har brugt til at give fyrene udløsning. Derfor har jeg nu afprøvet samtlige teknikker på Mr. Boyfriend for at kunne dele mine erfaringer med de af jer, som gerne vil overraske jeres partnere med det perfekte handjob.

  1. Husk smørelse: Jeg har erfaret, at det bliver en virkelig kedelig affære uden smørelse enten i form af spyt eller glidecreme. I værste tilfælde kan det faktisk ende med, at han får brandmærker.
  2. Hold pikken i et fast greb, men ikke for stramt: Det er vigtigt, du ikke betragter den som et skrøbeligt stykke porcelæn, men samtidig har du forståelse for, at den ikke er lavet af stål. Find en balancegang ved at prøve dig frem med forskellige greb. Spørg desuden ind til, hvad han foretrækker undervejs.
  3. Følg hans ophidselsesfaser: Start ud i et langsomt (men ikke for langsomt) tempo, hvor du bevæger din hånd fra rod til spids. Arbejd hastigheden op, når du kan mærke og høre, at han bliver mere tændt.
  4. Glem ikke bollerne: og alle hans andre erogene zoner. Det perfekte handjob involverer blandt andet blid massage af bollerne samt stimulering af hans andre følsomme områder, hvilket er særligt vigtigt i opbyggelsesfasen.
  5. Komplimenter hans pik: Sig eksempelvis: ”Jeg elsker din pik”, ”den er så lækker” og/eller ”det er så dejligt, når den knepper mig”. På din måde viser du entusiasme, hvilket du kommer rigtig langt med. Opmuntrende lyde og støn fungerer også.   

Vær åben og nysgerrig

Ligesom alle andre sextricks er det meget individuelt, hvad den enkelte mand godt kan lide. Derfor er det en god idé at være åben og nysgerrig ved at spørge ham til, hvordan det føles hele vejen igennem. Husk på, at du forbedrer hans oplevelse ved at vise ham, hvor meget du nyder at tilfredsstille ham.

God fornøjelse!

Miss Felicity

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere?

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Læs mere fra Miss Felicuity hos Miss Grey universet

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.