Mine 6 største sex-fuckups, som jeg stadig kan krumme tæer over

© iStock

Kære læsere!

I dette indlæg vil jeg tage jer med på en rundtur i mine værste sexoplevelser og sex-fuckups, jeg har lavet gennem tiden. Og ja, det er nogle ret uheldig og tåkrummende pinlige episoder.

Videoovervågning nr. 1

I min opstarts periode, da det kom til sex, synes jeg, at jeg skulle opleve og prøve alt hvad man kan når det kommer til sex. En af disse var eksempelvis at have sex på en færge. Jeg får her sneget min kæreste ned i opgangen til bilerne og vi går godt i gang. Hurtigt bliver vi stoppet af en stemme over højtaleren, som ber parret i opgangen om at stoppe, da de kan se os på overvågningen. Flove sniger vi os tilbage til vores pladser.

Videoovervågning nr. 2

Det er sommer og varmt, dermed oplagt at flytte alle aktiviteter udenfor. Jeg er på Road trip med min kæreste og vi låner min kusines baghave til at campere i. Hun er i Miami og derved boller vi tre dage i græsset under den bagende sol. Den sidste dag går jeg op til huset for at aflevere en stol og opdager en række overvågningskameraer, der vender ud mod haven hver og en. Et par dage efter får jeg en kæk besked fra min kusine, som spørger, om vi har hygget os med en fræk smiley i. 

Dengang analkuglerne forsvandt

Vi havde besluttet os for at fjolle lidt omkring med noget sexlegetøj og kastede os over nogle analkugler. Vi får smuttet den ene op i numsen på mig, men da vi forsøger at hive den ud igen, knækker snoren og kuglen forsvinder op i mig. Panik og sved på panden afløses af lettelse da jeg får presset den ud på toilettet. Hvis du vil læse den fulde historie, inklusiv svigermors deltagelse, så kan den læses her

LÆS OGSÅ: Har du mod på at prøve flere kræfter med sexlegetøj? 

Derfor skal man ikke bolle i biografen

På min efterskole havde vi en nydelig biograf med en repos øverst, som vi valgte at dyrke sex på. Da vi er i fuld gang braser der en masse elever ind for at sætte en film på uden at opdage os. Vi var fanget deroppe i to timer.

Dengang jeg fik et myggestik på numsen

Myggestik er næsten værre end bumser på ballen. Vi besluttede os for i højsommeren at dyrke sex i højt græs et stykke væk fra vores skole. Jeg blev overfaldet af myg og matte bortforklare alle myggestikkende for min værelseskamerat. 

Den gang jeg (næsten) havde sex på et fly

Turen gik til de varme lande med nogle gode venner og en klasse. Min gode drengeven formår at gå ud på toilettet uden at låse døren, men det er set af en af stewarderne. Jeg derimod havde ikke opdaget dette og åbner døren for at gå ud på toilettet, hvor døren smækker efter mig. Jeg får totalt grineflip da jeg øjner min ret gode drengeven derude, og vi smutter hurtigt begge ud igen. Her møder vi et hold af stewarder og stewardesser, som grinende sender os blikke og fløjter. Det fortsatte de resterende 6 timer, og min sidemand spørger om han ikke også må få en tur 

Håber i nød mine ret pinlige sex-fuckups, og har en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide