En kvinde og en mand ligger i sengen
Måske du kan finde inspiration til at forny dit eget sexliv?© Getty Images

“Mit sexliv blev 1.000 gange bedre, da...”

Syv kvinder deler deres bedste aha-oplevelser i sengen

28. november 2016 af Redaktionen

Har du nogensinde fået en virkelig god aha-oplevelse i sengen? Det har de her syv kvinder, som vi har snakket med – og det bedste af det hele er, at de gerne vil gerne dele deres største sexøjeblikke med dig! 

Læs, hvordan alt fra kontrol og øvelse i orgasmer til isterninger gjorde en positiv forskel for deres sexliv. Måske du får inspiration til at spice dit eget liv på lagnerne lidt op?

1. Sig det højt

“Da jeg mødte min kæreste, sagde han altid ting som: ‘Jeg bliver aldrig træt af det her’ og ‘du er bare så dejlig’, når han gav mig oralsex. Det fik mig til at slappe af, og så kom orgasmen buldrende. I en periode glemte han det, men så fortalte jeg ham, hvor stor en forskel det gjorde. Og han har aldrig glemt det siden!”

– Anna

2. Ny legekammerat

“Jeg var inde i en periode, hvor jeg ikke havde så meget lyst, og jeg havde svært ved at få orgasme. Men så en dag havde min kæreste et vibrerende æg med hjem, og så skal jeg love for, at jeg kom. Igen og igen!”

– Christina

En kvinde og en mand ligger ovenpå hinanden
Nye lege på lagnerne kan bringe jeres sexliv til en helt ny dimension. © Getty Images

3. Jo mere, jo bedre

“Engang læste jeg i et magasin, at jo mere sex jeg dyrkede, desto større lyst ville jeg få. Så jeg besluttede, at jeg ville have sex med min kæreste mindst tre gange om ugen – også på dage, hvor jeg ikke var helt oplagt. Og det virkede! Tidligere havde vi sex en gang om ugen, men nu er vi oppe på fire. Sexen er bedre, og vi er i det hele taget blevet gladere begge to.”

– Pia 

4. Jeg bestemmer

“Da jeg tog kontrollen over forspillet, blev sex meget bedre. I dag er det mig, der bestemmer, hvornår vi skal knalde. Det pirrer mig sindssygt meget at se, hvor ophidset han bliver – og at vide, at jeg kan pine ham, til han næsten taber kontrollen.”

– Julie

5. Iskoldt begær

“Efter jeg læste Fifty Shades of Grey, er kæresten og jeg begyndt at tage isterninger i munden inden oralsex. Det er så koldt, at kroppen får et chok. Det giver en vild nydelse og forstærker orgasmen!” 

– Isabella 

En kvinde og en mand ligger i en seng og putter
En af kvindernes fortæller, at jo mere sex du dyrker, jo mere sexlyst får du. © Getty Images

6. Gør det selv

“Jeg brugte altid vibrator, når jeg onanerede, fordi det tog for lang tid med fingrene. Men jeg havde svært ved at komme sammen med en mand. Derfor kasserede jeg vibratoren og trænede mig selv i at komme i forskellige stillinger – stående, på maven, på ryggen og i badet. Jeg øvede mig også i at komme efter kort tid og lang tid. Nu kender jeg mig selv så godt, at jeg aldrig har problemer med at få orgasme under sex.”

– Lisa

7. En ny første gang 

“Det var grænseoverskridende at prøve analsex første gang. Vi var i bad, og så gav han mig oralsex i lang tid, inden han stak en finger op bagi, og derefter to. Da jeg var helt tændt, trængte han forsigtigt op. 

Det gjorde ikke ondt, men det var en anderledes følelse. Jeg kunne mærke, han var vildt tændt, og jeg begyndte langsomt at nyde det. Siden er jeg blevet mere og mere tryg ved det – og det har givet vores sexliv en ny dimension.”

– Maria

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.