Banan med kondom
© iStock

Hvor mange kalorier forbrænder I under sex? Det fortæller nyt kondom jer

Kondomet aflæser jeres helt præcise kalorieforbrænding, men det er langt fra de eneste personlige data, det kan måle!

6. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Verdens første 'smart condom' er under udvikling, og vi må ærligt indrømme, at vi er MEGET overraskede over, hvad det kan. For har du nogensinde undret dig over, hvor mange kalorier dig og kæresten forbrænder under sex? 

Det er jo heller ikke ligefrem fordi, at du tæller, hvor mange gange han støder op i dig under seancen, men kunne det ikke være meget sjovt at vide? For ikke at tale om, hvem af jeres vennepar, der mon fyrer flest forskellige sexstillinger af under dynerne?

Alt dette – og meget mere – kan det nye kondom, som har fået navnet i.Con Smart Condom, afsløre for jer. Nysgerrig? Så læs videre om det her. 

Hvad er det helt præcist?

i.Con Smart Condom er ikke et rigtigt kondom, men en ring, som sættes oven på kondomet. I kan således bruge den nye teknologi igen og igen (hvilket virkelig er smart, for i.Con Smart Condom kommer nemlig til at koste cirka 517 kroner). i.Con Smart Condom er ifølge folkene bag både vandtæt og behageligt at bruge, og hvis I foretrækker at bruge et helt specielt kondom nede fra Netto, skal I ikke være bekymrede, for i.Con Smart Condom passer nemlig til alle kondomer.

Tjek jeres data på en app, og oplad kondomet på computeren

i.Con Smart Condom er udstyret med en nano-chip og sensorer, som gør, at det smarte kondom kan måle en række forskellige personlige ting under sex. Der kommer en tilhørende app, som via bluetooth kommunikerer med kondomet. På appen kan du downloade jeres personlige data.

i.Con Smart Condom skal nogle gange oplades. Dette gøres via en USB-port på en af jeres computere. Dog kan det smarte kondom holde strøm i seks til otte timer, så der er ingen grund til at frygte, at kondomet går ud for strøm midt i seancen (så skal I da i hvert fald have verdens største high-five, for en tidligere undersøgelse viser nemlig, at en sexakt varierer nemlig mellem tre og otte minutter).

Del jeres data med resten af verden

I kan både vælge at holde jeres præstationer under dynerne for jer selv, men I kan faktisk også dele jeres data med hele verden. Anonymt er det nemlig muligt at sammenligne jeres sex-data med andre brugere. Sååå… Let the game begin!

i.Con Smart Condom
© i.Con Smart Condom

Så… hvad kan kondomet egentlig måle?

Hvis en af jer har misten sexlysten, eller I bare er de vildeste konkurrencemennesker, så bør I måske investere i i.Con Smart Condom med det samme! I kan nemlig booste jeres sexliv ved at forbedre og måle alt lige fra forbrændte kalorier til antal af forskellige sexpositioner.

Helt konkret kan I måle:

  • Forbrændte kalorier
  • Det totale antal stød 
  • Hastigheden af stød
  • Hyppigheden af sessioner
  • Samlet varighed af sessioner
  • Gennemsnitshastigheden af stød
  • Omkredsen af pikken (i.Con kan tilpasses alle omkredse, da ringen kan justeres)
  • Antal af forskellige sexpositioner, I har udført
  • Gennemsnitlig hudtemperatur

British Condoms, som står bag i.Con Smart Condom, skriver på deres hjemmeside, at de er igang med de sidste stadier af at teste kondomet, og at det vil kunne købes i 2017 – mon din kæreste ville knuselske sådan en fødselsdagsgave?

Her kan du skrive dig op til at få nyheder og (den stadig ukendte) købsdato for det nye kondom. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.