Par i seng
Sådan skruer I op for sexlivet!© Getty Images

Påvirker vinterkulden også din sex drive? Sådan genvinder du din lyst til sex

Få tændt gnisten i soveværelset

24. januar 2021 af Sinful.dk

Vinteren er en kold og mørk tid, som kan være en smule hård at komme igennem. Nu hvor den hyggelige juletid er forbi, er der ikke meget at se frem til, og de fleste længes i virkeligheden nok mest efter sommer.

Det behøver dog ikke se helt sort ud. Der er mange aktiviteter, som du kan sætte i gang med for at gøre vinteren lidt sjovere. Hvis du har svært ved at holde varmen, er der for eksempel ingen bedre løsning end at skrue lidt op for sexlivet.

Den bidende vinterkulde kan dog være med til at sætte en dæmper for din sexlyst. Det behøver du ikke lade dig holde tilbage af. Især i den kolde vintertid, er det nemlig vigtigt at holde sig varm. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at nyde lidt intim kvalitetstid med din partner?

Hvis du oplever manglende sexlyst, kan du let vinde den tilbage med hjælp fra lidt lækkert sexlegetøj fra Sinful.dk.

Sexlegetøj der kan skrue op for varmen mellem dig og din partner

Hvis du og din partner gerne vil bedst muligt igennem vinteren, er der god grund til at skrue lidt op for jeres sexliv. Selvom lysten kan blive sat en smule tilbage på grund af de lave temperaturer, er der mange måder at genvinde den på. I kan blandt andet starte med at inkorporere noget frækt sexlegetøj for at sætte gang i stemningen i soveværelset.

Når der skal varmes op med lidt forspil, kan I med fordel begynde med en dejlig parmassage. Her kan I bruge Kaerlig massageolie, som er 100% økologisk. Det er den perfekte warm-up, når du skal have sat gang i den romantiske stemning.

Kaerlig massageolie
Kaerlig massageolie© Sinful.dk

Når temperaturen i soveværelset er steget et par grader efter en fræk massage, kan I gå videre til lidt vildere udfordringer. Sinfuls fjernbetjente vibrator æg, kan bruges til at fyre godt op under både dig og din partner. Mens du kan nyde de dejlige vibrationer forneden, kan din partner lege med hastigheden og styrken af dem.

Fjernbetjent vibrator æg
Fjernbetjent vibrator æg© Sinful.dk

Kører du solo?

Det er ikke kun folk, som har en partner, der kan nyde godt af de mange fordele sex medbringer i de kolde måneder. Du kan sagtens klare ærterne selv, hvis du bare har det rette sexlegetøj. Du kan få meget ud af en simpel og klassisk rabbit vibrator, som både kan stimulere din klitoris og de indre dele af din vagina.

Klassisk rabbit vibrator
Klassisk rabbit vibrator© Sinful.dk

Hvis du har lyst til at udforske en anden form for stimulering, er det oplagt at afprøve en lufttryksvibrator. Her er LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator en af de helt store spillere på markedet. I modsætning til almindelige vibrationer fra den klassiske vibrator, bliver din klitoris stimuleret ved hjælp af lufttryk eller lydbølger. Da den ikke kommer i direkte kontakt med din klitoris, bliver den ikke overstimuleret, hvilket gør det lettere at opnå flere orgasmer i træk. De fleste kvinder, som har prøvet den, kan garantere dig orgasmer, som du aldrig har oplevet dem før.

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator
LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator© Sinful.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.