Pift dit sexliv op, og tænd din kæreste på helt nye måder med ny app

Der er frække præmier på spil!

12. juli 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Hvor godt tror du, at du kender din kærestes seksuelle præferencer? Selvom du og din kæreste har været sammen i længere tid, kan I sagtens stadig lære nye ting om hinanden. Og er I i begyndelsen af jeres forhold, så er der masser ting at lære.

Ny app skal fremme passionen

En ny dansk app er udviklet til par, der gerne vil komme tættere på hinanden, og som ønsker at spice sexlivet lidt op. Det lyder måske lidt mærkeligt det der med at komme tættere på hinanden gennem en app til telefonen, men intet mindre end 14000 danskere har allerede brugt app'en til at udforske deres sexliv og forhold.

Sådan virker app'en

App’en, der hedder iPassion, er nemlig et spil. Spillet skal være sjovt og underholdende for parret, der ønsker at forbedre deres sexliv. Formålet er at kunne åbne op for en samtale om seksuelle præferencer og fantasier gennem leg. Spillet går meget simpelt ud på, at I på skift skal svare på spørgsmål om jeres præferencer, hvad kan I lide/ikke lide, og så kan I se, hvor godt I kender hinanden ved at gætte på, hvad din kæreste har svaret. Og bare rolig, der er hele 500 spørgsmål til både dig og din kæreste, så legen stopper ikke lige foreløbig. 

Det kan du vinde

Hver gang du gætter din kærestes svar, får du points, og den første til at nå målet vinder en “fræk-præmie”, som partneren så skal give. Du kan vælge ud fra en liste eller skabe dine egne – så kan du måske endelig få den oliemassage!

App’en er gratis og findes både på App Store og på Google Play Butik, og du kan læse mere om appen lige her