Hva' så - ska' vi kysse?
Hva' så - ska' vi kysse?

Pir ham med de frækkeste kys

Læs guiden og lær hvordan du gør din kæreste helt vild i varmen!

6. februar 2009 af Julie Schrøder Kristensen

At kysse, kræver god teknik og øvelse - og din kæreste vil sikkert være mere end villig til at lege forsøgskanin for en times tid eller to!

Det kræver også en lille smule mod og opfindsomhed, hvis du skal bringe kyssene til nye højder. Men fortvivl ej! Nu bringer Woman dig en lille guide til, hvordan du med garanti kan gøre forspillet lækkert og intenst, kreativt og udfordrende - både for dig selv og ham!

For at gøre dine kys ekstra pirrende, skal du huske at variere mellem blidt, hårdt, tørt, vådt, sug og pust. Husk, at kys både kan involvere læber, tunge, tænder og gummer (!)

1. Prøv at slikke hans mundvige langsomt og blidt. Mundvigene er to yderst oversete erogene zoner.


2. Du kan også køre tungespidsen ganske langsomt frem og tilbage på indersiden af hans læber - men gør det med følelse. Det er ikke fedt at få slikket gummer af en helikoptertunge!


3. Lad din tunge løbe kildende og flygtigt over hans læber - stop op og giv ham et dybt tungekys, når du har pirret og drillet ham længe nok. Slut af med at nappe ham i underlæben og start forfra med drillerierne.


4. Hvis I har tungekysset længe, så prøv at holde en pause, stadig med munden åben og læberne mod hinanden og ånd hinanden ind og ud. Meget intimt og ophidsende!


5. Det superfrækt at tilføre kysset noget ekstra ved at have iskolde eller varme ting i munden, stærkt eller sødt. Prøv med en isterning, boblende kølig champagne eller varm velsmagende te. Kun fantasien sætter grænser!


6. Sidst men ikke mindst, kan du prøve kræfter med den indiske kysseteknik fra Ananga Ranga (gammel tekst om elskov i stil med Kama Sutra). Du skal starte med at dække din partners øjne til med dine hænder. Det er lettest, hvis du sidder på hans skød. Så bøjer du hans hoved bagover, mens du langsomt stikker din tunge ind og ud af hans mund, og frem og tilbage fra side til side. Kysset leder tankerne hen på, hvad din partner har i vente når I har leget længe nok.

 

Og abrakadabra, så er der lagt i kakkelovnen til en forrygende, forførende, fræk og festlig aften!

Husk at det skal være sjovt, nyt og spændende at kysse!

Læs om flere af mandens erogene zoner