Pyjamasparty eller cocktails? Hvad sker der, når sexbloggerne tager i sommerhus?

© istock

Som noget nyt, kan du nu følge sexbloggerne udenfor sexbloggen hos Woman. For første gang tager Miss Vanilla, Miss Lara og Miss Felicity på eventyr sammen. Det gør de for at lære hinanden bedre at kende, men også for at få inspiration til nye, saftige blogindlæg til jer, kære læsere. Sexbloggerne drager derfor mod Nordjylland på mini-visit i aften, hvor de skal overnatte sammen i et sommerhus.

LÆS OGSÅ: Hvem gemmer sig egentligt bag Womans sexblog?

Hvad skal der ske i sommerhuset?

Hverken Miss Vanilla, Miss Lara eller Miss Felicity kender hinanden på forhånd. Men det gør ikke noget. De unge kvinder har nemlig en del til fælles alligevel. For det første, er de alle en del af Miss Grey, men derudover, så elsker de at skrive og berette om deres forhold og syn på mænd, sex, kærlighed, dating og følelser, som måtte opstå undervejs. Den verden, som sexbloggerne beretter om, har du nu muligheden for at følge endnu mere med i. Du kan nemlig blive en flue på væggen, imens de er i sommerhus for at lære hinanden bedre at kende, men også for at få ny inspiration til bloggen.

Selvom det endnu er uklart, hvilke oplevelser, som sexbloggerne vil få i sommerhuset, så er der dog nogle ting, du kan forvente. Miss Felicity har blandt andet sit "Fifty Shades of Grey" spil med. Og ja, der findes rent faktisk et spil, hvor Mr. Grey indgår i. Gid han deltog i egen høje person, altså Jamie Dornan. Så kan det godt være, at begrebet trekant fik en ny betydning. Hvis ikke "Fifty Shades of Grey" spillet er nok, så vil der også være forskellige spil, hvor sexbloggerne kommer til at udfordre hinanden. Hvem kender ikke "Jeg har aldrig", som altid udvikler sig til "Jeg har aldrig... dyrket analsex... datet min lærer...". Det hele starter uskyldigt - men ender med liderlighed og pinlige øjeblikke. Og selvfølgelig, som den allervigtigste tilføjelse, kan du følge med i udviklingen fra pizza og postevand til drinks og pinlige historier.  

Sådan bliver du fluen på væggen

Du kan følge med fra start til slut på Woman's snapchat og på Womans Instagram. Der vil selvfølgelig komme en opfølgning på bloggen senere. Bare rolig, du bliver ikke snydt. Så "join in" første gang, hvor sexbloggerne møder hinanden.

Kærlig Hilsen Miss Grey & Miss Vanilla, Miss Lara og Miss Felicity

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.