article 21084
article 21084

Rigtige mænd sover med bamse

20 % af mænd indrømmer, at de sover med bamse, når de savner kæresten

19. marts 2007

Af: Mette Andrea Boesgaard

Det kan være svært at komme igennem dagen - og natten især - når kæresten er væk hjemmefra. Således har selveste Victoria Beckham for nyligt afsløret, at hun tit græder helt ukontrollabelt, når skønne hr. Beckham er hjemmefra (og det er tit!). Men hun er bestemt ikke alene om at have det skidt, når kæresten ikke ligger og fiser i dobbeltsengen: En ny undersøgelse viser nemlig, at hele 57 % føler sig ensomme, når de skal sove uden kæresten.

Det er den britiske hotelkæde Travelodge, der har spurgt 2.000 gæster, hvad de fandt vanskeligt ved at sove alene, og ikke nok med, at deres gæster var ensomme: 16 % havde decideret svært ved at falde i søvn, og hele 9% indrømmede endda, at de var bange for at sove alene! 63 % sagde, at for at falde i søvn havde de simpelthen brug for et godt gammeldags kram.

Der er selvfølgelig måder at løse problemet med savn på. 8 % af kvinderne valgte at spraye deres pude eller nattøj med mandens aftershave, men det var en løsning kun 3 % af mændene tyede til. Til gengæld var mændene meget glad for bamser som substitutter for kæresten: Mens kun 15 % af kvinderne dulmede hjemlængslen med en bamse, indrømmede hele 20 %, at de tilbragte natten med en lodden bjørn!

For at løse de søvnige og ensomme hotelgæsters slumreproblemer, har Travelodge nu udviklet Cudpillow-puden - en pude, der består af to 75 cm lange "arme", der kan give en ordentlig go'nat-krammer! Puden bliver for tiden testet af gæsterne ganske gratis på en række af kædens hoteller, og glade testere vil vide, at det vitterligt hjælper på nattesøvnen. Ydermere har puttepuden jo så også den fordel, at den - i modsætning til en rigtig levende kæreste - ikke snorker, prutter eller sparker og dermed forstyrrer nattesøvnen yderligere. Er der lagt op til en rigtig salgs-succes her?

Læs mere: