© Getty

Så nemt kan du gøre dit sexliv (endnu) sjovere

Det var så lidt, ladies...

25. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for RFSU

Et godt sexliv kan betyde alverden for dit parforhold, men også for dit eget velbefindende. Sex er nemlig sundt, og så gør det jo heller ikke noget, hvis det er sjovt samtidigt. 

Desværre peger en undersøgelse på, at et velfungerende sexliv kan være lidt af en udfordring. Tallene viser nemlig, at 46 procent af danske kvinder ikke er tilfredse med deres sexliv, og over halvdelen af kvinderne har faket en orgasme. Men bare rolig, vi har en stor godtepose fyldt med tips og hjælpemidler til dig, der vil have et bedre sexliv allerede i aften  – også selvom du allerede er godt tilfreds. Mere vil have mere, du ved... 

1. Tag ham med på en sexet skattejagt

Forventningen og spændingen er næsten en ligeså stor del af sex som selve akten. Vil du for alvor gøre ham nysgerrig, kan du lave en god gammeldags skattejagt – okay, måske ikke gammeldags som den slags med slikposer og lakridssnøre. Nej, du skal selvfølgelig lave en fræk udgave af skattejagten. Efterlad nogle nogle frække spor rundt omkring i hjemmet eller endda i hans bukser eller arbejdstaske. Du kan blandt andet skrive en kort og fræk historie og putte den i hans jakkelomme, gem noget sexlegetøj eller glidecreme under sofapuden. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.  

2. Brug glidecreme

Er du en af dem, der tror, at glidecreme kun er noget, der bliver brugt, hvis der er fysiske problemer med sexlivet, så tager du fejl. I dag findes der nemlig et utal af glidecremer til forskellige behov – uanset om du er single eller har en partner. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser. 

Med Aqua Glide får I en vandbaseret gel med en langvarig glideeffekt og behagelig følelse. Den har en også en frisk duft, så alle jeres sanser bliver stimuleret. 

Vil du gerne undgå parfume, kan I også prøve glidecremen Magic Glide, der er en cremet gel med en blanding af silikone og vand. Den giver en ekstra plejende effekt og har fugtgivende egenskaber, som leverer en holdbar og dejlig glideeffekt (og hvem kan ikke godt lide det?!).

Læs også om orgasme-gelen, der kan hjælpe dig til nemmere at få orgasme. 

3. Sig, hvad du vil have

Mænd vil gerne tilfredsstille kvinder, men nogen gange skal de altså have lidt hjælp. Vil du gøre oplevelsen bedre for jer begge to, så kan du med fordel hjælpe ham på vej. Fortæl ham, hvad du tænder på, hvor og hvordan han skal røre ved dig. Udover at han lærer din krop bedre at kende, øger I også tilliden og intimiteten og kommer tættere på hinanden generelt. 

4. Udforsk nye steder

Soveværelset er ikke nødvendigvis det bedste sted at dyrke sex – det er oftest bare det nemmeste. Faktum er, at der er mange andre steder at dyrke intimiteten i hverdagen. Selvom det kan virke upraktisk og besværligt kan det give pote at være lidt eksperimenterende og spontan – uanset om det så er i badet eller i bilen.

5. Dyrk yoga

Er du en af dem, der har gået og overvejet, om du skal begynde til yoga? Så er her endnu en grund til at komme afsted. Udover at mærke din krop, øge blodgennemstrømningen og træne din smidighed, kan yoga være en kæmpe hjælp for dit sexliv. Særligt stillingen Downward Facing Dog kan sætte gang i lysten hos dig. 

© Getty

6. Lav en bucketlist

Nogle laver en bucketlist over rejsemål eller træningsmål, men du kan faktisk også lave en sex-bucketlist, så du er sikker på, at du får udlevet lige præcis det, du gerne vil.  Er du single, kan du sagtens lave din egen. Er du derimod i et forhold, kan I lave en sammen og se, om I måske har nogle fælles, som I kan kaste jer over med det samme.   

7. Forkæl din krop

En stresset og uoplagt krop er ligesom genstridig lakrids i tænderne, når det gælder sex. Det fungerer bare ikke helt, og det er svært at ignorere. Giv dig selv omsorg, og forkæl din krop med et varmt bad og velduftende cremer. Kan du lokke ham til det, kan massage være både afstressende - men også være den perfekte optakt til god og kærlig sex    

God arbejdslyst.