Kvinde i seng med telefon i gang med at dyrke telefonsex
Vil du gerne være bedre til at dyrke telefonsex? © iStock

Sådan dyrker I telefonsex – uden det bliver akavet

Vi ved godt, vi har sagt, det ikke er sundt at tage telefonen med i soveværelset, men der er undtagelser...

18. juni 2023 af Redaktionen

Måske har du tendens til at tænke, at telefonsex ikke kan være andet end super akavet. Det kan det helt sikkert også være, hvis du slet ikke har erfaring med den sexede snak. Men faktisk kan telefonsex være en rigtig fin måde at tilføje lidt ekstra gnist til parforholdet – især hvis du og din kæreste i en periode er adskilt fra hinanden. Måske befinder I jer i et langdistanceforhold på grund af arbejde, studie eller noget helt tredje? I så fald har I nok ikke mulighed for at se hinanden særlig ofte, og de intime øjeblikke er nok forbeholdt weekender og fridage. Her er telefonsex en udmærket måde at få jer til at føle jer forbundne, selvom I er adskilt. 

Selvfølgelig er telefonsex ikke kun forbeholdt par i langdistanceforhold, for alle kan gøre brug af det! Hvad med at give din kæreste eller flirt et sexet opkald, mens vedkommende er på vej hjem? Bare sørg for, at personen ikke kører i bil, for så kan det hurtigt gå galt med al den distrahering. Ved du ikke lige, hvordan du kommer i gang? Bare rolig. Vi har samlet 13 fantastiske tips til at komme i gang med telefonsex lige her. 

Kvinde sidder i seng med computer og har telefonsex
Telefonsex er en god måde at udforske forholdet til din partner på. © Getty Images

1. Forbered dig til telefonsex

Du vil gerne dyrke telefonsex, men hvad vil du egentlig sige? Det kan hjælpe, hvis du har tænkt det igennem inden, så der ikke opstår for meget pinlig tavshed. Øv dig i lidt dirty talk, inden du snupper telefonen. 

2. Lad din partner tage initiativ til telefonsex

Er det primært din partners idé, at I skal forsøge jer med lidt telefonsex? Så lad ham eller hende føre ordet, læn dig tilbage, og nyd det. Så kan du jo altid hoppe ind i den frække samtale, hvis du føler dig inspireret. 

3. Brug headset, mens I dyrker telefonsex

Du får (forhåbentlig) brug for begge dine hænder til at røre ved dig selv, så brug et headset eller dine EarPods, når du skal dyrke telefonsex.

4. Sæt stemningen

Ligesom når du skal have almindelig sex, hjælper det, hvis stemningen er romantisk, og du ikke bare sidder på sofaen med TV2 News kørende i baggrunden. Dæmp lyset, tænd et stearinlys, klæd dig af, og tag eventuelt noget frækt lingeri på, læg dig på sengen – så er du klar til hed sex med dig selv og din partner i den anden ende af røret.

Kvinde iført headset dyrker telefonsex
Med et headset er det lidt nemmere at dyrke telefonsex. © Getty Images

5. Stand-in

Hvis du savner din partner meget, kan det hjælpe dig til at føle et bånd med din partner, hvis du tager vedkommendes t-shirt med i sengen. Spray eventuelt lidt af hans eller hendes parfume eller deodorant på den først. Så vil du højst sandsynligt føle dig tættere knyttet til at din partner i den anden ende af røret. 

6. Start blødt ud med telefonsex

I behøver ikke springe direkte ud i omfattende frække fantasier. Du kan jo starte med noget så simpelt som: “Jeg ville ønske, du lå ved siden af mig lige nu.” Det er også en god klassiker at beskrive for din partner i den anden ende, hvad du har på.

7. Sænk stemmen 

Når du vil lyde lidt frækkere end normalt, så tænk på Scarlett Johansson. Gør din stemme lavere, blødere og måske lidt hæsere – og træk ordene laaaangt ud.

8. Del fantasier under jer telefonsex

Snak om jeres drømmedate, drømmekys og drømmesex. Hvad tænder du allermest på og hvorfor? Det er nu, du har chancen for at være lidt vild, for det behøver jo ikke være noget, der skal føres ud livet. Brug fantasien, og fortæl om dine drømme i detaljer. Det hele foregår jo over telefonen, så måske vil du føle, at du tør lidt mere – der er jo ingen, der kan se dig. 

Kvinde sidder i seng og overvejer telefonsex
Start gerne blødt ud, hvis du ikke er vant til telefonsex. © Getty Images

9. Hvis nu...

Telefonsex behøver ikke være kinky – der er andet end snak om S/M og trekanter, der virker. Det kan være noget så simpelt som, at du beskriver, hvad du ville gøre ved din partner, hvis han eller hun var hos dig lige nu – og hvad du ville ønske, personen ville gøre ved dig.

10. Memory lane

Et oplagt samtaleemne kan også være et fælles sexminde. “Kan du huske dengang, vi... Og så gjorde du... og jeg kunne næsten ikke lade være med at... og...”

11. Del følelser under telefonsex

Er du ved at blive tændt? Rører du ved dine bryster, mens I taler sammen? Kilder det i maven? Fortæl din partner, hvad vedkommendes ord gør ved dig, og hvordan din krop føles. Fortæl også, hvad du gør ved dig selv – og gerne så detaljeret så muligt, så din partner kan se det for sig.

12. Varier 

Prøv at skiftes til at byde ind med frække ord og jeres fantasier. Ellers er der jo ikke meget sjov ved telefonsex. Men efterhånden som samtalen skrider frem, og det bliver hedere og hedere, så gør skiftene og ordene kortere og kortere. Ja! Ja! Nu!

13. Brug lyde under telefonsex

Når I ikke kan se hinanden, er lydene meget vigtige. Sørg derfor for at bruge masser af lyde, når I har telefonsex. Støn, prust, hvin – det gør samtalen endnu mere hot.

Kvinde i seng kigger i telefon efter telefonsex
Øvelser gør mester – og telefonsex er ingen undtagelse. © Getty Images

Øvelse gør mester – og det gælder også telefonsex 

Hvis du fortsat synes, at det lyder lidt for mærkeligt og usikkert med telefonsex, så er det ikke så underligt, hvis du ikke bare prøvet det så ofte før. Men som med alt andet i livet, så gør øvelse mester, og telefonsex er altså heller ingen undtagelse i det tilfælde. Giv det et forsøg og stol på, at det nok skal gå bedre næste gang, hvis første gang ikke var den største succes. Og hvis det stadig ikke føles naturligt eller rart, så er telefonsex nok bare ikke noget for dig eller jer som par. Det er helt okay! Der er heldigvis mange andre måder at nyde hinanden på.