Kvinde i seng med telefon
© iStock

Sådan dyrker I telefonsex – uden det bliver akavet

Vi ved godt, vi har sagt, det ikke er sundt at tage telefonen med i soveværelset, men der er undtagelser...

24. juni 2016 af Redaktionen

1. Forbered dig

Du vil gerne dyrke telefonsex, men hvad vil du egentlig sige? Det kan hjælpe, hvis du har tænkt det igennem inden, så der ikke opstår for meget pinlig tavshed.

2. Lad ham 

Er det primært hans idé? Så lad ham føre ordet, læn dig tilbage, og nyd det. Så kan du jo altid hoppe ind i den frække samtale, hvis du føler dig inspireret.

3. Brug headset

Du får (forhåbentlig) brug for begge dine hænder til at røre ved dig selv, så brug telefonens headset, når du skal dyrke telefonsex.

4. Sæt stemningen 

Ligesom når du skal have almindelig sex, hjælper det, hvis stemningen er romantisk, og du ikke bare sidder på sofaen med TV2 News kørende i baggrunden. Dæmp lyset, tænd et stearinlys, klæd dig af, og tag eventuelt noget frækt lingeri på, læg dig på sengen – så er du klar til hed sex med dig selv og manden i den anden ende af røret.

5. Stand-in

Det kan hjælpe dig til at føle et bånd med din partner, hvis du tager hans t-shirt med i sengen. Spray eventuelt lidt af hans parfume eller deodorant på den først.

6. Start blødt 

I behøver ikke springe direkte ud i omfattende frække fantasier. Du kan jo starte med noget så simpelt som: “Jeg ville ønske, du lå ved siden af mig lige nu.” Det er også en god klassiker at beskrive for ham, hvad du har på.

7. Sænk stemmen 

Når du vil lyde lidt frækkere end normalt, så tænk på Scarlett Johansson. Gør din stemme lavere, blødere og måske lidt hæsere – og træk ordene laaaangt ud.

8. Del fantasier 

Snak om jeres drømmedate, drømmekys og drømmesex. Hvad tænder du allermest på og hvorfor? Det er nu, du har chancen for at være lidt vild, for det behøver jo ikke være noget, der skal føres ud livet. Brug fantasien, og fortæl om dine drømme i detaljer.

9. Hvis nu...

Telefonsex behøver ikke være kinky – der er andet end snak om S/M og trekanter, der virker. Det kan være noget så simpelt som, at du beskriver, hvad du ville gøre ved din partner, hvis han var hos dig lige nu – og hvad du ville ønske, han ville gøre ved dig.

10. Memory lane 

Et oplagt samtaleemne kan også være et fælles sexminde. “Kan du huske dengang, vi... Og så gjorde du... og jeg kunne næsten ikke lade være med at... og...”

11. Følelser 

Er du ved at blive tændt? Rører du ved dine bryster, mens I taler sammen? Kilder det i maven? Fortæl ham, hvad hans ord gør ved dig, og hvordan din krop føles. Fortæl også, hvad du gør ved dig selv – og gerne så detaljeret så muligt, så han kan se det for sig.

12. Varier 

Prøv at skiftes til at byde ind med dirty talk og jeres fantasier. Ellers er der jo ikke meget sjov ved telefonsex. Men efterhånden som samtalen skrider frem, og det bliver hedere og hedere, så gør skiftene og ordene kortere og kortere. Ja! Ja! Nu!

13. Brug lyde

Når I ikke kan se hinanden, er lydene meget vigtige. Sørg derfor for at bruge masser af lyde. Støn, prust, hvin – det gør samtalen endnu mere hot.