Sådan får du den VILDESTE date-night

© iStock

Kære Læsere

Så er det blevet min tur til at komme med lidt afsløringer her på sexbloggen. Denne gang handler det om alkohol, og en uventet drejning på en ellers skøn date-night. Heldigvis på den gode måde.

Du kender sikkert det der sker, når alkohol kommer ind i blodbanerne. Det kan gå godt. Eller mindre godt. Og nogle gange bliver du måske opstemt. Sådan blev jeg det for ikke særlig længe siden. Faktisk sidste fredag. Og tro mig, det gik bestemt ikke stille for sig. Det startede med, at jeg skulle på endnu en hyggelig date hjemme ved Mr. Perfect. Alt var sat lækkert op med grill, bål, store bøffer og masser af god rødvin. Når jeg er på date med Mr. Perfect, mangler der absolut intet.

Sådan gik min date-night med Mr. Perfect

Hele aftenen starter ude ved grillen. Aftenen var super hyggelig, og som altid var Mr. Perfect klar på et give mig en overraskelse udover det sædvanlige. Han har en evne til behandle mig som en prinsesse. Og jeg er vild med det. Som jeg sad der i rigtig godt selskab, og følte mig utrolig veltilpas, tog den ene flaske rødvin efterhånden den anden.

Mørket havde langsomt sænket sig over os, kulden var begyndt at stikke en anelse, og Mr. Perfect og jeg valgte at rykke ind i hans drivhus for at fortsætte hyggen. I ægte Mr. Perfect-style blev der selvfølgelig tændt stearinlys, sat store puder frem, små hynder og tæpper blev lagt til at dække gulvet, og den romantiske musik havde han også sørget for. 

Nu kunne det snart ikke blive mere romantisk, så i min gode rødvinsbrandert, tænkte jeg, at jeg måtte gøre noget ved den ellers klassiske date-night situation. Jeg havde til samme lejlighed købt en meget stram og gennemsigtig blondebodystocking, selvfølgelig med en sød lille g-streng i, som min røv (hvis jeg selv skal sige det), så alt for lækkert ud i. Og jeg tænkte, at det var tid til at give Mr. Perfect en uventet drejning på hans klassiske date-night.

Hvis du tager styringen, kan du skabe en utraditionel date-night

Jeg valgte at tage alt mit tøj af foran Mr. Perfect, så jeg til sidst udelukkende stod foran ham i min frække bodystocking. Mr. Perfect var ude af stand til at holde fingrene for sig selv. Men det gode i det var, at jeg ikke lod ham røre ved mig, trods hans begejstring. Faktisk gav jeg ham et rap over fingrene, så snart han prøvede. 

Jeg havde nu taget styringen, og det eneste han fik lov til var at sidde og se på, imens jeg rørte ved mig selv, og stak alt det han godt kan lide ved min krop, helt op i hovedet på ham. Jeg kunne høre at han vejrtrækning virkede vibrerende og mærke, at han var ved at sprænges for at få lov til at nedlægge mig. Efter et kvarter valgte jeg så at give efter.

Når Mr. Perfect tager over. Ja taak...

Jeg lagde mig derpå mig ned på tæpperne på ryggen, spredte mine ben og lod mig overgive kun til ham. Fuldstændig som jeg havde ventet, gik Mr. Perfect helt amok. Han kastede sig over mig, flåede knapperne op, som sad mellem benene på mig, og uden nogen former for forspil, gik han bare i gang med at knalde mig på alle leder og kanter.

Det var en vildt underlig følelse af at ligge der på tæpperne i et drivhus midt på en villavej og dyrke sex. Jeg tror vi knaldede i en time (hvem tæller) og jeg nød det i fulde drag. Mr. Perfect tog mig virkelig hårdt og jeg kunne tydeligt mærke, at jeg havde med en rigtig mand at gøre. Og behøver jeg at nævne, at jeg er vild med at blive domineret?

Puha, jeg får helt sved på panden bare af at skrive dette. Jeg kan med sikkerhed sige at dette bestemt ikke er noget, som jeg har prøvet før. På en måde var det også lidt forbudt. Naboerne lå helt tæt op af haven, og hvis nogle af dem havde været vågne, ville de have kunnet følge med i hele sceancen natten igennem. Jeg ved faktisk ikke om der var nogen som så det. Men så har de da i hvert fald fået sig en på opleveren. Anyways, det skal helt sikkert prøves igen, nu sommeren er lige om hjørnet. Jeg håber du selv blev inspireret. Nogle gange skal der ikke så meget til, før den klassiske date-night får nye dimensioner!  

Lige på og hårdt
/Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.