© Getty Images

Sådan får du orgasmer med din smartphone

Med forførende sexlegetøj og de rette apps, kan du bruge din smartphone til meget mere end du tror

30. august 2020 af Sinful

Der er ingen tvivl om, at sexlegetøj der kan kontrolleres ved hjælp af en app bliver mere og mere populært. De smarte produkter åbner op for en helt ny verden af nydelse, stimulation og frække legemuligheder både alene eller sammen med en partner.

I samarbejde med Sinful.dk får du her fem friske bud på app-styret sexlegetøj, som du kan kontrollere med din smartphone. Nogle af produkterne kan du bruge alene, mens andre er perfekte, hvis du gerne vil invitere din partner med i legen.

1. Satisfyer Curvy 2+

Her får du et stykke sexlegetøj i absolut verdensklasse. Kender du allerede til de populære klitorisstimulatorer, så kommer du til at elske Satisfyer Curvy 2+. Denne lille, frække model er nemlig en af de første app-styret klitorisstimulator, som blandt andet kan få dig til at komme til din partners stemme eller rytmen af din yndlingssang. Den tilhørende app kan nemlig kobles til din mikrofon og Spotify, som omdanner lyden og musikken til de elskede trykbølger, der sender dig i den syvende himmel. Hvad kan man mere ønske sig?

© Sinful

2. Lovense Lush 2

Med Lovense Lush 2 kan du overlade kontrollen af de kraftfulde vibrationer til din partner, som med sikkerhed vil elske at forkæle dig med den ene orgasme efter den anden. Lovense Lush 2 er perfekte til par, der ønsker at tage på frække eventyr sammen. Den diskrete vibrator kan nemlig ikke kun nydes hjemme i soveværelset, men også i biografen, på restauranten eller andre steder ude i offentligheden.

© Sinful

3. We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

Nu kan du få en ekstra intens oplevelse med denne lækre Rabbit Vibrator fra We-Vibe, der både stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid. Her får du hele 10 forskellige vibrationsmuligheder, som du kan styre på skaftet af vibratoren eller via din smartphone. I app’en kan du også selv designe dine egne vibrationsmønstre, hvilket giver dig selv eller din partner fuld kontrol over rabbitten og din orgasme. Det bliver næsten ikke frækkere.

© Sinful

4. Lovense Hush - Butt Plug

Har du erfaring med anal sexlegetøj, og vil du gerne udforske flere produkter fra dette frække univers, så er denne app-styret butt plug det perfekte valg. Lovense Hush Butt Plug kan bruges alene eller sammen med en partner, som ved hjælp af app’en kan give dig de dejligste anale orgasmer. I behøves faktisk slet ikke være i samme rum, da den nemt kan kontrolleres fra hver sin landsdel - eller hver sin verdensdel for den sags skyld.

© Sinful

5. We-Vibe Chorus Par Vibrator

Vi slutter af med en fræk lille sag, der er en sikker vinder i soveværelset. We-Vibe Chorus er en populære parvibrator, der stimulerer jer begge med skønne vibrationer mens I elsker. Når det bliver hedt, kan vibrationerne intensiveres ved at klemme om fjernbetjeningen eller I kan bruge den tilhørende app, der lader vælge mellem 10 forskellige mønstre. Som kvinde vil du opleve stimulation af både G-punktet og klitoris, mens manden oplever vibrationerne, når han trænger ind. Det giver jer begge en intens oplevelse, som I har sammen.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.