Sådan får I god bilsex

© Pixabay

Uanset hvilke slags seksuelle forhold man har, kan det godt gå hen og blive en anelse trivielt at dyrke sex indenfor hjemmets fire vægge. Når man kommer dertil, er det på tide at tænke ud af boksen. Her er bilsex en oplagt mulighed for at skifte omgivelserne ud. Statistisk set er det også dette sceneskift, som er mest udbredt i USA. Det viser sig nemlig, at 80 % af den amerikanske voksne befolkning har haft sex i en bil.

Selvom bilsex ikke er nær så almindeligt på vores breddegrader, er det en fræk måde at afveksle sexlivet på – også selvom min første oplevelse med bilsex ikke var perfekt. Med denne guide, får I en række tips og tricks til jeres egen frække køretur – både til jer, der er nybegyndere, men også til de af jer, som har prøvet det før uden succes. For bilsex kan sagtens være god sex. Kan I huske Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i filmen ‘Titanic’, hvor ruderne dugger efter en heftig omgang på bagsædet. Fortæl mig så, hvem af jer, der ikke er blevet bare en smule våd i trussen, efter at have set den scene? 

 

Køreturen og sex-akten

  • Overhold færdselsreglerne: Det er vigtigt, at føreren af bilen kan koncentrere sig om trafikken. I skulle jo nødig ende med at være skyld i et færdselsuheld pga. sex. Undgå derfor at pirre den person, der kører bilen. Hvis I gerne vil have en lille smule forspil inden akten, så benyt jer af eventuelt af dirty-talk. Den klassiske pornoscene, hvor du sutter hans pik, mens han kører, er altså forbudt på de trafikerede veje. Hvis I gerne vil prøve det, så vælg en vej, hvor der ikke kommer andre biler.
  • Sikkerhed fremfor alt: Parker bilen, sluk for den og husk at trække håndbremsen. Det er nemlig vigtigt, at bilen holder stille og bliver ved med det, når I går i gang. Det vil være pænt akavet, hvis I ender med at udløse en airbag i kampens hede.
  • Rid ham: Nu er I endelig klar til at komme i gang! Men hvordan gør man? Svaret er, at I gør det ligesom I har lyst til. Det kan være svært at gribe det an, men der er altså mange måder at gøre det på. Du kan eksempelvis ride ham på førersædet, hvor han kan hjælpe til ved at hive sig fremad, mens han har fat i rattet. Hvis rattet er alt for meget i vejen, kan I tage rideturen på forsædet i stedet for. Husk at læne sæderne så langt tilbage som muligt, så I har mest mulig plads. Du kan også ride ham omvendt på bagsædet, hvis I er bange for at blive opdaget. Denne stilling gør det nemlig nemmere at se, om der kommer nogen.
  • Doggy-style: Er du mere til at blive taget hårdt bagfra, kan I benytte jer af bagsædet. Skub forsæderne så langt frem som muligt, så skulle I gerne have masser af plads til, at du stiller dig på alle fire, og han trænger ind i dig bagfra. I kan også lægge forsædet ned, så du kan læne dig indover det, mens han tager dig i doggy. Hvis I har mod på det, kan I også tage doggy-stylen udenfor bilen, hvor du læner dig frem på køleren. Her kan det være nødvendigt, at han løfter dine ben op for at kunne trænge ind i dig, hvilket kræver gode armkræfter hos begge parter.
  • Missionæren: Hvis I vil have gang i den klassiske missionærstilling, kan I benytte bagsædet. Igen skal forsæderne være skubbet så langt væk, som I kan. Hvis I har lyst til at pifte missionæren op, kan I gøre det udenfor bilen ved, at du sætter dig op på køleren, så din partner står mellem dine ben. Herefter lægger du benene rundt om partnerens talje. På den måde kan han trænge ind, mens du holder dig oppe i armene og læner dig bagud.
  • Oralsex: Du kan let give ham et blowjob, mens I sidder på hver sit forsæde. Her læner du dig over mod hans skød, hvor du efter at have fået tøjet af ham, har let adgang til hans pik. Skal han slikke dig, kan I bruge bagsædet, hvor du kan ligge på ryggen, mens han ligger nede mellem dine ben.

God fornøjelse

Miss Felicity.

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.