Sådan finder du dit g-punkt og får endnu bedre orgasmer

Det er lidt som en skattejagt, bare med en endnu bedre belønning... 💎

12. april 2012 af Signe Lønholdt

Guide til g-punktet

Du har sikkert hørt om kvindens sagnomspundne g-punkt, og du ved sikkert også, at det skulle føre dig til det forjættede land, der leverer orgasmer på stribe.

Men hvad er det nu lige nøjagtigt, et g-punkt er, hvordan finder du det og hvordan opnår du den eftertragtede orgasme? Og er det overhovedet muligt? Det får du svar på her.

Fakta om g-punktet

Hvad er g-punktet?
G-punktet er en erogen zone, som kan give gigantiske orgasmer, hvis det bliver stimuleret. Du finder punktet cirka 1-4 cm oppe i skeden på skedevæggen ud mod maven/skambenet.

G-punktet er meget omdiskuteret; nogle eksperter mener, at det ikke er alle kvinder, som har et g-punkt, og at det dermed ikke er alle, der kan få en g-punktsorgasme. Andre mener, at g-punktet blot er en myte. 

Faktum er, at der er udført et væld af laboratorieforsøg for at finde g-punktet, og at det ikke er lykkedes at finde noget præcist sted i skeden. Men den gængse opfattelse blandt kvinder er, at det eksisterer, og de fleste sexologer behandler også emnet om g-punktet, som var det en realitet.

Hvordan finder du g-punktet?
Du skal have Sherlock Holmes-hatten på, for det er noget af et detektivarbejde, du skal i gang med her. Stik din finger op i skeden og krum fingeren, så du rammer forvæggen (sigt mod navlen). Hvis du mærker et ru punkt, er du stødt på det fantastiske g-punkt.

Der er ikke rigtigt nogen anden løsning end at føle sig frem, og det kan godt tage lang tid, inden du finder det rette spot - men så har du bare en rigtig god undskyldning for at blive i sengen og gå grundigt til værks!

Hvordan får du en g-punktsorgasme?

Når du har fundet dit g-punkt, skal du begynde at stimulere det. De fleste kvinder skal have konstant berøring eller tryk for at få orgasmen.

Det kan være lidt hårdt sådan at skulle lave et konstant tryk, så måske har du brug for lidt værktøj til at hjælpe dig på vej. 

For eksempel findes der utallige dildoer, som er beregnet til g-punktet; prøv for eksempel "Love to Love - Be My G"-vibratoren fra Sexshop.dk

Sammen med kæresten er den bedste stilling doggy-style. Læg dig på albuerne, og svaj i ryggen, så kan din kæreste ramme dit g-punkt perfekt. 

Hvis I står op, og du læner dig fremover med ham bagved, er der også god sandsynlighed for at komme. Spænd i lår og baller, og få din kæreste til at støde hurtigere, jo tættere du kommer på orgasmen.

Hvis du har fundet g-punktet, men der ikke sker noget, foreslår Womans sexekspert, Maj Wismann, at du stimulerer din klitoris, samtidig med at du gnubber mod g-punktet - det skulle gøre underværker...