Sådan genvandt jeg troen på kærligheden

© iStock

Kære læsere

De af jer, der har læst mine tidligere indlæg, ved, at jeg mødte Mr. Boyfriend gennem onlinedating. Men historien om hvordan jeg fandt kærligheden, stikker altså dybere end en enkelt aften med Netflix and Chill.

For inden jeg blev kærester med Mr. Boyfriend, havde jeg faktisk mistet troen på kærligheden. Det skyldtes, at jeg ligesom de fleste andre har oplevet ugengældt kærlighed og hjertesorger flere gange i livet. Jeg bestemte mig altså for, at det faste parforhold ikke var noget for mig. Denne beslutning tog jeg for et par år siden, hvor jeg endnu engang havde brændt mig i jagten på kærligheden.

Da jeg stoppede med konstant at være på jagt efter den eneste ene, begyndte jeg endelig at nyde tilværelsen som single. Jeg brugte dating til at møde nye mennesker og have sjove oplevelser. Eftersom jeg betegner mig selv som nymfoman, giver det vel sig selv, at dating ofte var lig med sex. Jeg kneppede langt fra alle de mænd, jeg datede, men jeg knaldede med dem, jeg havde lyst til. 

Grænsen mellem sex og romantik

Veninderne kaldte mig ”man-eater”, mens de rystede på hovedet, når jeg fortalte dem om mine eskapader. Selvom jeg datede meget, foretrak jeg at have en fast sexpartner. Dog ville jeg stadig gerne have muligheden for at være sammen med andre. Derfor skulle mine sexpartnere heller ikke holde sig tilbage, hvis de fik fik samme lyst. På den måde kunne jeg beskytte mig selv fra at blive såret (igen) og stadig have masser af god sex. Jeg tillod nemlig ikke mig selv at få følelser i klemme, fordi jeg var indstillet på, at det udelukkende handlede om sex.  

LÆS OGSÅ: Dengang Miss Felicity havde en sugardaddy

Jeg var overbevidst om, at jeg ville være mere lykkelig i det øjeblik, at jeg kunne adskille sex og romantik. Det gjorde, at jeg bevidst undgik at gøre de ting, jeg forbandt med romantik, når jeg dyrkede sex. Det medførte, at jeg ikke længere kyssede under sex. Derudover kunne jeg heller ikke længere ligge tæt med en mand bagefter. Jeg ønskede på ingen måde at knytte mig til nogen og risikere at miste en person, jeg elskede.

I starten følte jeg mig forladt og udnyttet, når fyrene rejste sig og gik så snart, vi var færdige, men efter jeg havde prøvet det et par gange, vænnede jeg mig egentlig til det. Jeg endte faktisk med at foretrække knep-og-skrid princippet. Så fik manden nemlig ikke chancen for at overskride mine grænser. 

Da lynet slog ned

Monogami var efterhånden blevet fremmedord for mig. Jeg havde på ingen måde planlagt, at jeg skulle være en del af et parforhold. Den første aften jeg skulle mødes med Mr. Boyfriend var jeg altså indstillet på, at han blot var endnu en fyr i rækken.

Derfor kom det meget bag på mig, at han formåede at få mig til at sænke paraderne, efter vi havde datet i et par uger. Ingen af os ledte efter kærligheden, da vi spontant arrangerede vores første date. Som jeg ser det, var der altså ikke nogen af os, der pressede på, hvilket gav grobund for, at kærligheden mellem os langsomt kunne blomstre op.

Jeg ved, at mange singlekvinder søger efter kærligheden med lys og lygte. Mit råd til jer er at slukke for radaren i en periode. Så vil jeg nærmest garantere, at kærligheden kommer til jer som et lyn fra en klar himmel. Det er nemmere sagt end gjort, men det er helt klart det hele værd.

Min personlige erfaring er nemlig, at kærligheden kommer til en, når man mindst venter det.

Miss Felicity

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere?

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Læs mere fra Miss Felicity hos Miss Grey universet

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.