Giv et godt blowjob
© iStock

Sådan giver du et godt blowjob – ifølge mændene selv

Her får du 8 do's... og 4 store dont's!

17. oktober 2016 af Redaktionen

Eftersom du ikke selv har en diller, kan det være svært at regne ud, præcis hvordan mænd gerne vil forkæles. Derfor har vi spurgt dem – og det er der kommet 12 råd til det gode blowjob ud af. 

Lige meget om du er en stjerne til blowjobs eller er helt ny på (eller vi skulle måske nærmere sige ‘i’) området, kan der være inspiration at hente – og lidt ekstra sextips kan vi altid bruge.

1. Variation, variation, variation

Det vigtigste ved et blowjob er at variere greb, tempo og fokus. Dril ham også gerne ved at variere, hvor langt du går op og ned. 

2. Sæt tungen i spil

Det føles fantastisk, når du bruger tungen aktivt i stedet for bare at lade den ligge stille i munden. 

3. Skru på

Lad være med at starte for vildt ud. Intensiteten skal gradvist stige.

4. Masser af væske

Ligesom du skal gøres våd, før du er køreklar, gælder det samme også for ham under et blowjob. Jo vådere et blowjob er, jo lækrere er det for ham.

5. Meld ud

Vil du sluge klatten? Eller er du ikke meget for det? Begge dele er okay, men vær ærlig, og fortæl ham, inden du begynder, hvad du foretrækker.

6. Vis din nydelse

Støn, smil, eller vis på andre måder, at du godt kan lide det, du gør. Ingen – hverken mænd eller kvinder – kan lide at blive tilfredsstillet af nogen, der udelukkende gør det, fordi de føler, de skal. Din nydelse er i høj grad med til at give ham den bedste orgasme

7. Prøv dig frem

Det er spændende, når du prøver dig frem og viser, at du har en interesse i at give ham den bedste og frækkeste oplevelse.

8. Spørg løs

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det hele an, og kan du ikke afgøre, om han faktisk kan lide det, så spørg. Men husk at vente, til du er færdig med ‘jobbet’, for det kan godt være lidt en humørdræber undervejs (selvom vi godt ved, at kvinder har mange tanker i løbet sådan et blowjob).

De absolutte dont's:

  • At lave mikrofintjekket, hvor du banker på hovedet med fingrene: ‘Tap, Tap. Check mike! 1-2-3.’
  • At være en, du ikke er. Mænd ved godt, at de ikke er sammen med en pornostjerne, og det kan de godt lide. Så gør kun det, der føles behageligt og naturligt for dig.  
  • At placere at vakuum-sug på hovedet. Det gør nas!
  • At afrunde for hurtigt. Det er det ultimative antiklimaks! Afrund blowjobbet med bløde bevægelser, som skal fortsætte til lidt efter, han er kommet. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide