Kvinde og mand med sixpack
© iStock

Sådan giver du ham det perfekte handjob

Sæt fut i forspillet, eller brug det som et frækt indslag, når I har travlt

14. maj 2017 af Redaktionen

Et godt handjob kan bruges som en del af et lækkert forspil eller som et frækt indslag, uden at der nødvendigvis følger sex med. Men hvordan er det nu lige, vi skal vende, dreje og rotere med hænderne, når vi gerne vil sende vores mand i den syvende himmel? 

Grib babyolien, og læs her, hvordan du kommer godt i gang.

Tre måder at bruge handjobbet på

  • Først og fremmest er et handjob tit en god måde at starte det perfekte knald op på under forspillet.
  • Er du først blevet rutineret, kan det også bruges som en udmærket erstatning, hvis du ikke er meget for at lægge mund til et blowjob
  • Sidst, men ikke mindst kan en tur med hånden være det perfekte indslag, når hverdagen skal spices op. Eksempelvis i bilen, når I har parkeret et øde sted, på toilettet til en fest, eller som alternativ til en quickie et diskret sted i skoven. 

Sæt stemningen

Vil du give ham den helt store tur, er det en god idé at skabe en afslappet stemning i soveværelset. Forestil dig, at du skal til at give ham en dejlig massage: Sluk lyset, stil stearinlys i vindueskarmen, sæt noget behagelig musik på, og skru op for varmen, så I begge kan føle jer afslappede og godt tilpas. Læg ham nøgen på sengen, og sæt dig imellem hans ben, på en måde, så du kan komme til hans pik uden, at du får ondt i ben og arme efter to minutter.

Smørelse

Smørelse er for handjobbet, hvad sko er for kvinder: Uundværligt! Der er ikke noget, der kan ødelægge nydelsen som en tør hånd, der hiver og flår i hans stakkels pik. Hæld derfor rigeligt med olie eller glidecreme i hænderne, gnid det godt rundt, så du får olien fordelt over det hele – det er også med til at opvarme olien og dine hænder, så du ikke giver ham det kolde gys, når du går i gang!

Få den op at stå

Hvis han slet ikke er tændt på dette stadie, skal du først have fyren op at stå. Stryg pikken langsomt med hænderne, indtil han er klar. Nu tager du et fast greb om pikken og begynder at føre den op og ned – start roligt og langsomt ud, indtil du kan mærke, at han slapper helt af.

Glem ikke nosserne

Når du kan mærke, at I er kommet godt i gang, og han er helt tændt, kan du tage fat i hans nosser med din anden hånd (som også har godt med smørelse på). Klem meget forsigtigt på dem og rul dem rundt mellem fingrene, som du ville gøre med kinesiske stresskugler. Det vil altid sætte prikken over i'et på et godt handjob!

Sæt farten op

Når du synes, han er begyndt at stønne hurtigere og højere, kan du trykke lidt hårdere omkring pikken med din tommelfinger og din pegefinger, der danner en ring. Resten af grebet kan du løsne en smule, men giv ikke slip. Nu sætter du farten lidt op. Det er på dette tidspunkt, at du kan begynde at prøve nogle forskellige ting af (se 'andre spændende varianter!') – han er godt tændt, men alligevel er der tid nok, inden han kommer. Ellers øger du bare tempoet lige så stille hele tiden. I modsætning til et blowjob er en fast rytme nøglen til at få ham til at komme, så lad endelig være med skiftevis at sætte farten helt ned og helt op. Når du kan høre og mærke, at du gør det helt rigtige, skal du have gang i et hurtigt tempo og så er det bare med at holde rytmen, indtil han kommer.

En lillefinger

Kender I hinanden godt, eller er du bare med på den værste, kan du prøve dig frem med at røre ham helt nye steder. Vent til, du kan mærke, han er tæt på at komme. Nærm dig hans anus med din finger – husk olien! – og læg mærke til hans reaktion. Hvis han ikke trækker sig væk, er han sandsynligvis med på idéen. Lad nu fingeren glide langsomt indenfor, hvor hans g-punkt ligger et par centimeter oppe. Det handler ikke om at skubbe din finger hurtigt op og ned, men blot stimulere g-punktet med en enkelt finger. Husk hele tiden at lægge mærke til, om han nyder det ved hjælp af hans åndedræt og ved, at mærke efter, om han trækker sig væk fra dig.

Andre spændende varianter

Du kan også forsøge dig med andre spændende varianter. Vi har samlet inspiration til dig herunder.

1. Vrideturen

Tag fat om roden af penis med den ene hånd, og træk forhuden stramt tilbage, og hold om penishovedet med den anden hånd. Forestil dig nu, at du skal vippe kapslen af en ølflaske. Vrid den øverste hånd med en fast bevægelse et par gange, og før det herefter over i en konstant bevægelse og sæt tempoet op eller ned, alt afhængig af, hvordan han reagerer. Din tommelfinger bør være på penisstrengen.

2. Fingerlåsen

Saml dine hænder, flet fingrene og lad dine tommelfingre overlappe hinanden. Sænk dine hænder ned over hans penis, saml tommelfingrene, så grebet strammes, og kør så dine hænder op og ned, og drej og vrid dem lidt, mens du gør det.

3. Den omvendte

Hold din højre hånd med bagsiden af hånden mod dig og tommelfingeren pegende nedad, og hold om roden af penis: Indersiden af din hånd og fire fingre på den side af penis, som vender mod dig, og din tommelfinger på den side, der vender mod ham. Bevæg hånden langsomt op ad penisskaftet i en fast bevægelse, og når du når til det sted, hvor skaftet mødes med penishovedet, så drej din hånd en smule. Mens du holder din håndflade tæt på penishovedet, drejer du dit håndled, så din håndflade strejfer over hans penis og ned på den anden side. Når du kommer ned til roden, fører du hånden tilbage (i omvendt bevægelse) til startpositionen. Gentag med din venstre hånd og bliv ved med at skifte.

4. Flette fingre

Flet fingre om peniskaftet og ryk i forhuden, så den bevæger sig op og ned ved hvert tag. Du skal lige fra starten placere din hænder præcist, som han selv gør, så du må bede ham om at guide dig. For at variere kan du forme en ring med din pegefinger og tommelfinger og tage fat om roden på penis. Mens du trækker hans penis opad, trækker du "fingerringen" ned for blidt at trække hans testikler væk.

Kilde: Tracy Cox “Super hot sex”

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.