Sådan ændrer du din kæreste

Skab den perfekte kæreste

28. marts 2007 af Mette Andrea Boesgaard
Du har mødt en mand. Ingen tvivl om, at han har potentiale, meeen han har lige den ting, der gør, at du ikke er helt så vild med ham. Frygt ikke - mænd kan faktisk ændres! Selvfølgelig kan du ikke ændre ham fuldstændigt og komplet, du er nødt til at acceptere og respektere ham for det, han er, men derfor kan du jo godt arbejde lidt med hans mindre heldige sider. Woman Jubii har førstehjælpen til dig - læs med og få de gode tips!

 

 1. UDSEENDE
  En make-over hører bestemt til i den lette ende af skalaen. Det kræver bare lidt snilde og lidt pli - voilá, din mand er en helt ny mand!

  Sådan gør du:
 • Ved din kæreste, at hans tøj er grimt? Måske har han slet ikke tænkt over, hvad han har på eller overvejet, at andre folk kunne synes, at det er grimt. Start med at overveje, om du er villig til at tage chancen og måske fornærme din nye kæreste. Vil du beholde ham? Der er ingen grund til at spilde tid på at ændre ham til det bedre, hvis du ikke har i sinde at holde ved ham!

 

 • Køb noget til din kæreste, som du tror, han måske vil kunne lide, men som du samtidig selv synes ikke er grimt. Du behøver ikke nødvendigvis synes, at det er pænt, men hvis det er en forbedring, har du nået dit mål og samtidig forbedret ham.

 

 • Tag ham med ud og shoppe og vis ham det tøj, du kan lide. Diskutér det med ham. Hjælper jeres diskussion, så vælg en forretning hver og se hvad I kan finde derinde i begge to kan lide.

 

 • Gentag de to sidste trin i processen i et par måneder. Ja ja, Rom blev ikke bygget på en dag, tålmodighed er en dyd osv osv... men sandt er det: Ting tager tid, og med tiden kan du opdrage ham til at ændre lidt på sin stil. Det er det bedste, du kan gøre.


Tip: Vær villig til at gå på kompromis - hvis han vil acceptere noget, han kan ikke er så vild med for din skyld, så vær taknemmelig for det.  Og vær forsigtig! Din kæreste har sandsynligvis et stærk billede af, hvordan han ser ud og hvad der klæder ham; lad være med at tvinge ham til at trække i noget, han ikke kan lide eller føler sig godt tilpas i. Hvis du kan arbejde inden for disse ramme og finde noget, I begge to kan lide, så kan du få den hotteste mand lige efter dine drømme...

 

OPFØRSEL
Er din kæreste en doven hund derhjemme, så du står for alt det praktiske? Bruger han sin fritid på at surfe efter porno eller spille online spil? Giver han dig ikke nok komplimenter? Listen over ting, vi vil ændre hos vores kæreste, er nærmest uendelig. Og den kan faktisk lade sig gøre at ændre lidt ved dem...

Sådan gør du:

 • Drop hentydningerne og lad være med at tro, at han kan læse dine tanker - det kan han ikke! Start med at fortælle ham, at der er et problem. Gør det direkte og uden omsvøb, så han absolut ikke kan være i tvivl om, hvori problemet består - men alligevel på en sober, ikke-aggressiv måde, så han ikke bliver såret eller sur og går i forsvarsposition. Start gerne dine udsagn med "jeg føler - dine følelser kan han ikke ændre på, så det er svært at argumentere mod.

 

 • Lad ham tale ud og lyt til ham. Måske havde han slet ikke overvejet, at det kunne være et problem - måske er der en logisk forklaring på, at han gør de ting, han gør. Lad ham tale ud og forklare sig - udforsk problemet sammen.

 

 • Forhandl jer frem til en løsning, der tilgodeser jer begge to. Måske skal I lave et skema eller lister over, hvem der gør hvad hvornår. Måske skal han begrænse sin online-spilletid til 1 time om dagen, mens du skal slukke for tv'et. Måske skal du lade være med at hakke på ham, så han får lyst til at give komplimenter. Du kan sandsynligvis ikke få det præcis, som du vil have det, men hvis både du og han giver lidt, så kan I sikkert komme frem til en løsning, der virker for jer begge.

 

 

ELSKOV
Her er vi ved et af de mest penible problemer i et forhold - det er super-personligt at blive kritiseret på sin evne i sengen, og så er der ovenikøbet det tabu, at når kærligheden er der, kommmer den gode sex af sig selv. Men du kan faktisk godt forvandle ham til din drømmeelsker...

Sådan gør du:

 • I modsætning til andre skærmydsler, kan visse seksuelle problemer løses med hentydningens fine kunst. Hvis du for eksempel godt kunne tænke dig, at han slikkede dig mere / tog dig bagfra / tog initiativet til sex noget oftere, så giv tydeligt til kende, når han gør det godt. Du kan også flette dine ønsker ind som en snak om jeres fantasier eller lyster, eller du kan vise ham, hvad du gerne vil have, han skal gøre ved dig, enten ved at lede hans hånd eller give ham et lille live-show - det kan forvandle sig til et ultrafrækt forspil.

 

 • Fanger han den ikke? Så er det på tide at tage snakken. Lad være med at snakke sex, når I ligger nøgne i sengen - vælg i stedet et tidspunkt, hvor I er fuldt påklædt, afslappede og har tid nok til at drøfte problemerne. Igen gælder reglerne for den konstruktive diskussion: Lad være med at kritisere ham - lyt til ham - og vær villig til at gå på kompromis. Spørg til hans lyster, fortæl om dine, fortæl ærligt og uden bebrejdelser om, hvilke problemer, du synes I har, og gør så en indsats for at finde en løsning på problemerne sammen. I Woman nr. 92 kan du se hvordan det gik, der vi ændrede 3 nørder til hunks