Hey lover!
Hey lover!

Sådan bliver du super-sexet

Drømmer du om at slippe din indre sexkilling løs? Så få tricks til, hvordan du gør, her

31. juli 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Sådan bliver du sexet


Der er nogle kvinder, der bare har "det" - det hemmelige noget, der gør, at de altid oser af sex, og som får mænd til at flokkes om dem. Og det er ikke engang fordi, de ifører sig ultrakorte, ultrastramme eller ultranedringede outfits; det handler mere om deres udstråling end om deres tøj.

Kunne du godt tænke dig at lure dem? Så læs med her og få de gode tricks til, hvordan du bliver en sexkilling.

Misforståelser


MISFORSTÅELSER OM AT VÆRE SEXET:
  • Du behøver ikke være halvnøgen for at være sexet!
  • Bare fordi du oser sex, betyder det ikke, at du skal knalde med enhver mand, der krydser din sti. Du er stadig i din gode ret til at sige nej - altid!
  • At være sexet er ikke det samme som at være billig. Eller et dårligt menneske. Der er intet galt med at være sexet.
  • Du behøver ikke bruge en formue eller have en modelkrop for at være sexet.
  • Du behøver ikke være sexet for en mands skyld. Gør det for din egen skyld!

Sådan bliver du en sexbombe

SÅDAN BLIVER DU EN SEXBOMBE

Slut fred med din krop
Hader du din brede bag, topmaven, dine tykke lår eller dit grimme hår af et godt hjerte? Så oser du helt sikkert ikke af sex! At være sexet handler nemlig i høj grad om at have det godt med din krop og at udstråle det. Hvis du vil slippe din indre sexbombe løs, er du derfor nødt til at acceptere, slutte fred med og endda elske din krop på godt og ondt. Det er ikke let - det handler om at lade være med at nedgøre dig selv, blive dus med dit spejlbillede og lære at mærke din krop - men det kan lade sig gøre.

Sådan lærer du at elske din krop

 

Plej dig selv
Hvis du skal ose sex, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas - og intet booster selvværdet som at du føler dig velplejet! Brug et par minutter hver morgen på at smøre dig i velduftende bodylotion eller kropsolie, læg en smuk make-up og giv jævnligt dine hænder og fødder en omgang kærlig pleje og lidt neglelak. Når du har det godt og føler dig lækker, bliver du det også!

 

Spred velduft
En undersøgelse viser, at noget af det mænd finder allermest sexet, er duften af - hjemmebag! Det findes dog så vidt vides endnu ikke i parfume-form, men til gengæld findes der i tusindvis af andre dejlige dufte på markedet, også mange, der lover en særlig sexet odeur. Men i virkeligheden handler det bare om dufte dejligt, men så svagt, at han stadig kan fornemme din virkelige kropsduft gennem parfumen. Den siger nemlig en hel del til hans primitive hjerne om, hvor godt I matcher.

 

Klæd dig sexet
Når man er sexet, er det så ikke sådan noget med stramt tøj, korte nederdel, høje hæle og bar hud? Wroooong! Jo, mænd synes da selvfølgelig, at det altsammen (måske ikke ligefrem på samme tid) er frækt. Men det absolut mest sexede er at have en symmetrisk, afbalanceret figur (og gerne en rigtig kvindelig en af slagsen med en god timeglas-facon). Derfor: I stedet for at tænke på sexet tøj, så tænk på at vælge tøj, der får din figur til at se afbalanceret ud.

Klæd dig efter din kropsfacon

Sådan klæder du dig sexet uden at blive slutty

 

Ret ryggen
Det vigtigste for at være en sexet madamme er, at du udstråler selvtillid. Og intet udstråler selvtillid som en rank ryg. Så gør som din mormor siger: Ret dig op - det er frækt!

Sådan får du en god holdning

 

Smil og vær positiv
Ingen gider være sammen med sure mennesker, der klager og jamrer sig. Positive, glade mennesker, derimod - de tiltrækker andre: Dels udstråler en positiv attitude og et smil, at du har det godt med dig selv og nyder dit liv, og dels oser det, at du er positiv og åben for kontakt. Så smil og vær glad, det er sexede mennesker nemlig.

 

Lær at flirte
At flirte handler ikke nødvendigvis om at score - det kan være en glimrende måde at gøre gøre det på, men i virkeligheden handler det mest om at have en munter lille ping-pong med et andet menneske, så både du og den anden får det lidt kulør på hverdagen. I tilgift viser det, at du er tilgængelig og åben for videre kontakt, og DET er sexet! Derfor: Flirt dig gennem livet, det gør dig til en rigtig sexbombe - og ja, du må gerne flirte, selvom du har en kæreste og med folk, som du slet ikke har nogle intentioner om at knalde med, for eksempel en anden pige!

Flirt med hele kroppen

 

Tænk frække tanker
At være sexet handler om at være i kontakt med din indre sexkilling, så hvis den druknet i stress, jag og hverdagens rutiner, er din sexede side det sikkert også. Find hende frem igen ved at tage dig tid til og tillade dig at tænke frække tanker: Lad sexfantasien blomstre - læs en fræk bog eller se en fræk film - onanér - ifør dig dit frækkeste undertøj selv på en dødssyg regnvejrsonsdag, hvor der overhovedet ikke er udsigt til sex. Dine frække tanker gør dig sexet.

10 hotte erotiske film

Dyrk sex med dig selv

 

Slap af og vær dig selv
At være sexet handler om udstråling mere end om udseende, og er du nervøs eller prøver du på at spille sexet, kan det ses. Slap af - vær dig selv - nyd livet - vær til stede i nuet og hav det sjovt. Det er hemmeligheden ved at være sexet.