Par har sex på en mark
Sex et offentligt sted kan være frækt – men husk lige reglerne! © iStock

Sådan dyrker I sex i det fri

Woman guider dig til de bedste steder at knalde under åben himmel

13. april 2019 af Woman

Sex i det fri – det kan vi li'. I hvert fald når vi bliver spurgt om det, for en undersøgelse, som Yougov har lavet for Metroexpress viser, at 49 procent af de 18 til 29-årige fantaserer om sex i det fri. Og det er da også et mega-frækt brud på rutinen i dobbeltsengen: Det er vildt, naturligt, forbudt og super-romantisk. What's not to like?

Vil du have guiden til, hvordan I knalder i det fri? Så læs med her, hvor Woman guider til en god sommer-sex-oplevelse...

Før I har sex i det fri

Sex i det fri er pirrende, dels fordi det er udtryk for jeres store begær – at I bare MÅ have hinanden, også selvom I er midt i en skovtur! Dels fordi det er en fest for alle sanser, at I knalder, mens I kan mærke vinden / græsset / høet / sandet kærtegne jeres nøgne kroppe, nyde solskinnet og den blå himmel og høre fuglene kvidre. 

Dertil kommer, at det føles lidt forbudt, fordi I kan risikere at blive opdaget. Nå ja, og så hjælper det også lidt på det, at udendørs sex som regel finder sted i sommermånederne, hvor jeres sex-selvtillid i forvejen er højnet, fordi I føler jer lækrere solbrune og hele dagen bliver udsat for letpåklædte mænd og kvinder...

Frækt er det helt bestemt – men inden I giver jer i kast med sommerens sexoplevelse nummer ét, så er der lige et par ting, I skal vide...

Par har sex i naturen
Der er et par ting, I skal vide, før I har sex et offentligt sted. © Getty Images

Offentlig sex – hvad siger loven om det?

Det er ikke forbudt at dyrke sex på et offentligt sted, men der ER ulovligt at opføre sig blufærdighedskrænkende overfor andre mennesker. 

Det vil sige, at hvis andre føler sig krænkede over jeres seksuelle aktiviteter på et offentligt sted og anmelder jer, er det en rimelig uheldig situation for jer. Så undgå at blive opdaget.

Vælg et sted, hvor I ved, der ikke kommer nogen forbi. I kan lade jer inspirere af porno, hvor de knalder i det fri. Lad for eksempel være med at knalde på en parkeringsplads, hvor der holder andre biler.

Undgå overvågningskameraer

Det gælder om ikke at blive opdaget eller optaget! Så tjek lige at jeres akt ikke bliver foreviget på et overvågningskamera. Du skulle jo nødig lave en Paris Hilton og få din hårdtarbejdende, nøgne krop på internettet, vel?

Kvinde og mand har sex og kysser i bil
Du må ikke optræde blufærdighedskrænkende over for andre mennesker. © Getty Images

Det skal I bruge til sex i det fri

Har du sex i sinde, så er det meget smart at supplere picnic-kurven med følgende:

 • Tæppe (hans eller dine knæ skulle nødig blive revet til blods)
 • Serviet (så I har noget andet end din kjole til at tørre safterne væk med)
 • Kondom (behøver vist ikke nærmere forklaring)
 • Solcreme (det kan resultere i nogle slemme forbrændinger, hvis I går til den i laaang tid i bar figur – I får jo blottet dele af jeres anatomi, der som regel ikke ser solens lys!)

Sommerårstiden er selvfølgelig mest oplagt til sex i naturen, men det behøver at være slut, bare fordi solen ikke skinner på jeres nøgne baller fra en skyfri himmel. Bare husk varme tæpper og måske en dyne I kan putte jer under med udsigt til en smuk stjernehimmel.

5 frække sex-steder i det fri

Hvis du frisk på at gøre sommeren en lille smule mere fræk, kan du spice den op med sex i det fri. Her er fem frække, offentlige steder, I kan knalde.

1. Sex på mark

Skjul jer i halmen som en anden karl og malkepige og knald i en mark eller en høstak (hvis I kan finde sådan en – de er ikke så almindelige mere). Efter den frække sexoplevelse, kan I dase forpustede om og kigge op på den blå himmel, mens fuglene kvidrer.

 • Fordele: I kan let finde jer en afsides krog og virkelig gå til den med masser af sexstillinger og højlydte støn her
 • Ulemper: Strå stikker en hel del... Planlæg jeres visit efter høsten. Man ligger ikke så godt på nyslåede og stikkende kornstrå.

Par løber på mark
Sex på en mark? Hø stikker en hel del, men til gengæld er I heeeelt alene. © Getty Images

2. Sex på stranden

Bølgerne bruser og hormonerne suser! Og hvorfor så ikke bruge en doven sommerdag til lidt hanky-panky? Find en afsides gryde, eller gå ud i vandet til midt på brystet og knald under vandet.

 • Fordele: Det er mega-spontant og meget romantisk.
 • Ulemper: Der er ofte mange mennesker på en strand – gå afsides for at undgå at genere andre. Husk også på, at sand og saltvand kan være ret ubehagelig for din følsomme hud down there, så vær forsigtig.

Par har sex i vandet på strand
Sex på stranden er frækt og spontant. © Getty Images

3. Sex i skoven

Byt den romantiske middag ud med en picnic i skoven. Åbn en flaske vin og spis jordbær dyppet i chokolade. Kys, kæl og knald under eller op ad et træ.

 • Fordele: Det er let at finde et uforstyrret sted, fjernt fra offentlige stier, hvor I virkelig kan gå til den!
 • Ulemper: Pas på insekter og medbring et tæppe, så I ikke får rifter og blå mærker af skovbunden som elskovsunderlag.
Par i skoven griner
Var det noget med picnic (og sex) i skoven? © Getty Images


4. Robåds-elskov

Leg en robåd og få ham til at sejle dig ud på en sø, hvor I kan dyrke vuggende elskov med bølgeskvulp som baggrundsmusik. Ro ind til bredden og lægge jer lidt afsides med båden, inden I giver jer i kast med eksperimentet. Gensidig oralsex nok den mest velegnede form for sex til robåde, for det kan udføres med et minimum af bevægelse.

 • Fordele: Det er en superromantisk øvelse, og I kan let finde jer en afsides krog, hvor I kan gå til den.
 • Ulemper: Der skal ikke særlig meget til at få båden til at vippe, så vær forsigtige!

Par på båd
Sex på en båd er utrolig romantisk. © Getty Images

5. Sex i haven

Det lyder måske ikke helt så vildt og vovet som sex på mark og strand, men sex i en have (jeres egen, jeres forældres, et lånt sommerhus') er faktisk en fed oplevelse. Det giver jer hele fornemmelsen ved at være udendørs, og samtidig er det et miljø, I til en stor grad kan kontrollere, så I risikerer ikke i samme grad at blive opdaget. Så bare go for it!

 • Fordele: Det er perfekt til at afprøve projekt sex-i-det-fri i praksis under kontrollerede former! Og når I bliver lidt modigere, kan I virkelig udfolde jer frit - kun haven og jeres hæmninger sætter begrænsningerne!
 • Ulemper: Husk dog, at naboen måske kan kigge eller høre med... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori