... men jeg giver altså ingen blowjobs uden et brusebad!
... men jeg giver altså ingen blowjobs uden et brusebad!

Sådan får du lækker sex i et telt

Festivalsex i teltet er super dejligt, men upraktisk. Læs Womans guide til succes

30. juni 2009 af Rikke Rudbæk

Sådan får du lækker sex i et telt

Du møder med garanti en sød mand, når du er på festival, og med en god snes øl indenbords har du måske lyst til at afprøve, hvordan det egentlig er at knalde i et telt. På festival gælder det nemlig om at have det sjovt. Det er som regel ikke her, du finder en kæreste, men derfor er der jo ingen grund til at holde dig tilbage.

Festivalsex har dog sine begrænsninger, og lagengymnastik i et telt kræver sin kvinde. Derfor er Woman gået direkte til eksperterne - de besøgende på Skanderborg Festival, for de må om nogen kende opskriften på en omgang vellykket teltsex. Der er blevet tegnet, forklaret og demonstreret, og her er den så: guiden til vellykket teltsex a la Skanderborg!

Eksperternes tips


Ekstra knaldetelt
Ved du på forhånd, at du formentlig får lyst til lidt af det frække på festival, er det en god idé at tage et ekstra telt med. På den måde slipper du for at knalde ved siden af din veninde. Og får ingen af jer en erobring med hjem, kan I altid bruge teltet til opbevaring af øl.

Location Når du har udset dig dit bytte, er det med at finde ud af, hvor selve akten skal foregå. I princippet er det lige meget, om I er hos dig eller ham - det vigtigste er bare, at I kan hygge jer nogenlunde privat. Og så forlyder det også, at et telt, der er placeret på en bakke ikke er nogen helt dårlig idé...

Blødt underlag Sex på en luftmadras er som at knalde i en vandseng. Liggeunderlag er derfor at foretrække, for på den måde falder I ikke pludselig af luftmadrassen midt i akten. Har du kun en luftmadras, gælder det om at smide den ud og tage action på jorden. Det gør måske lidt ondt på knæene, men det er altså det mest praktiske!

Husk kondom Inden I kommer for godt i gang, gælder det selvfølgelig om at hive et kondom frem. På festival er der gang i den, og det er altså ikke så fedt at få mere end et dejligt sexminde med hjem. Husk derfor at medbringe kondomer, når du pakker tasken.

Hold lyset slukket Selv om det er frækt at se det hele, er det altså en meget dårlig idé at have nogen form for lys i teltet. Hvis der er mørkt udenfor, mens I knalder i lommelygtens skær, kan alle forbigående nemlig følge med i jeres frække skyggespil på teltdugen.

Støn sagte Hvis ikke hele lejren skal vide, hvad du og din Don Juan har gang i, er du nødt til at bide tænderne sammen og dæmpe dine støn. Er du en kvinde, der ikke er genert, fortæller flere mænd dog, at de synes, det er ret frækt at høre en kvinde stønne fra et telt. Sådan lidt som radioporno. Med det er helt op til dig, om du vil bidrage til deres sexfantasier.

Stillinger Ikke alle telte har plads til de store seksuelle udfoldelser. Ligger du i et lille tomandstelt, er det smartest at ligge i en dejlig ske for at udnytte pladsen bedst muligt. Flere festivaldeltagere hævder endda, at denne stilling sagtens kan bruges, mens der er andre sovende i teltet. Hvis teltet er lidt større, kan du selvfølgelig også ride ham, og en lille doggy style er der også plads til. Men vær opmærksom på, at heftige bank mod teltdugen vil tiltrække nysgerrige naboers opmærksomhed.

Blowjob Formentlig har kronjuvelen ikke været i bad i flere dage, og så er det bare ikke særlig lækkert at smage på varerne. Er du tilpas våd i trussen, kan det dog sagtens tænkes, at du snildt kan se igennem fingre med de manglende bade, og så er det da også bare med at tage for dig af godterne. Ingen af de adspurgte mænd kunne nemlig finde på at takke nej til et blowjob - bad eller ej!

Morgenmad Han vil elske dig for at hente koldt vand og morgenmad, men er du mere i humør til selv at blive forkælet, kan du få ham til at servere morgenmad til dig på sengen. Har han lige så mange tømmermænd som dig, kan du altid nasse lidt mad fra lejren, inden du vender næsen hjem mod egen lejr!

Husk hvor du har været Der er rigtig mange telte på en festivalplads, og mange af dem ligner hinanden. Vær derfor opmærksom på, hvor du har været på besøg, så du kan finde tilbage, såfremt du har glemt din yndlingstrøje - eller undgå stedet, hvis du ikke har lyst til at se manden igen...

God fornøjelse - og husk kondomet!