© iStock

Sådan får du et fantastisk sexliv som single

Som single har du masser af muligheder for at få præcis det sexliv, du gerne vil have!

30. september 2016 af Stine Bødker Nielsen

Bare fordi du er single, behøver dit sexliv ikke at gå i stå. Tværtimod! Du har en fantastisk mulighed for at udforske din seksualitet, udvikle dig og lære dig selv bedre at kende. Der er ingen grund til at lede efter en kæreste, bare fordi du ikke lige har en. Der er mange muligheder for at få et sundt og dejligt sexliv – helt uforpligtende.

Woman guider dig hele vejen til singlesex-himlen!

Inden du kaster dig ud i det

Vær opmærksom. Hvis du lige er kommet ud af et forhold, er du måske for sårbar til at kaste dig ud i det vilde singleliv. Vent, til du har lyst og har det godt med dig selv, før du begynder på en masse singlesex. Har du til gengæld været single længe, kan det være, du er gået lidt i stå seksuelt. Hvis du er klar på det, gælder det bare om at kaste dig ud i det – du har jo prøvet det før!

Lav en aftale med dig selv. Er du parat til det, så bestem dig for, at det næste halve års tid vil du helt fri for at lede efter en potentiel kæreste. I stedet kan du være fri og åben over for uforpligtende sex. Her er det vigtigt, at DU sætter dagsordenen; hvis du beslutter dig for, at der ikke ligger mere i det end sex, så forventer du heller ikke andet – og så bliver du heller ikke såret. Se dit single-sexliv som en sjov leg, hvor du udvikler dig selv – og ikke som en jagt, hvor du leder efter Mr. Right.

Forbered dig

Hvis du gerne vil være parat til muligheden for spontan og uforpligtende sex, er det en god idé at være forberedt.

Hav altid kondomer på dig. Hvis du skal gå og bekymre dig om uønsket graviditet og kønssygdomme, vil dit single-sexliv blive en hård omgang, så pas på dig selv! Gør morgenen efter til en fri og ubekymret oplevelse for dig selv, så du kan forlade din elsker uden en sort sky hængende over hovedet.

Plej dig selv. Sørg for at holde dig ren og velsoigneret. På den måde får du det godt med dig selv og din krop, og du er parat, hvis en lækker snitte skulle dukke op. Hvis du ikke lige har nået den helt store omgang, når muligheden opstår, så skal du selvfølgelig ikke holde tilbage af den grund – go for it! Men det er for det meste sjovest, hvis du føler dig tiptoplækker og klar til at forføre.

Når du skal score

Vær åben, når du er i byen. Sæt dig et sted, hvor du kan blive set, og vis, at du tør blive set og er positiv. Hav det sjovt med dine veninder, og dans, grin, og flirt – mennesker, der har det godt, virker utroligt tiltrækkende.

Du kan finde lige dén type, der tænder dig. Det kan være den lidt farlige eller frække mand, som på ingen måde er kærestepotentiale – det gør jo ikke noget i denne sammenhæng. One night stands handler om nydelse og frihed, og husk på, at det er ren sex og ikke et parforhold, du er på jagt efter. Også selv om det måske bliver til et two eller three night stand.

Du kan udvikle dig selv gennem dine éngangsknald. Du kan lære at sige ja og nej – og finde ud af, hvad DU kan lide, og hvor dine grænser går. Tag beslutningen om, at du vil have et knald i aften, inden du går ud. Når først der er kommet alkohol indenbords, kan det være, du beslutter dig for noget, du fortryder bagefter.

Afslut dine éngangsaffærer ordentligt. Sig pænt farvel, og send eventuelt en sød sms, og sig tak for i går – også selvom I ikke skal ses igen. Det kan være, du render ind i manden igen en anden gang. Så er det bedre at huske jeres oplevelse som en fantastisk nat, I begge nød, end at der bliver kold luft mellem jer.

Overvej en bolleven

Med en bolleven får du ikke bare masser af sex – du får også masser af hygge. Når du er sammen med din bolleven, kan I se film sammen, sove sammen eller spise sammen, hvis I har lyst. 

Husk, at det er singlesex. Lad være med at tage den kendte rutine i sengen – det er nu, du har mulighed for at eksperimentere og prøve dig selv af. Måske er din bolleven en, som du har kendt længe, og som du er tryg ved, men sørg også for, at du kan åbne dig over for ham seksuelt.

Pas på, at din bolleven ikke bliver en kompensation for en kæreste. Bliv ikke for afslappet med ham – pludselig er det ren putning og rutine, og måske ender en af jer med at blive såret, hvis der kommer følelser i klemme. Du er stadig single, så det gælder om at få det bedste ud af dit singlesexliv, mens du kan!

Tag klør fem i spil

Du kan også forbedre dit sexliv som single ved at lære dig selv bedre at kende på egen hånd. Du kan altid tage en quickie, men det er også lækkert at sætte en hel aften af til fræk selvforkælelse, hvor du gør lidt mere ud af det.

Tag et langt, varmt bad, drik lidt vin, og spis noget god mad og chokolade. Det handler om at være ekstra god ved dig selv, slappe helt af og føle dig lækker og i stødet.

Få gang i olierne eller noget glidecreme, og gør det behageligt for dig selv. Benyt lejligheden til at udforske din krop, og prøv eksempelvis at se, om du kan få en sprøjteorgasme. Du kan vælge at gøre det hele manuelt, eller du kan få en hjælpende hånd fra en vibrator eller dildo – for eksempel Hitachi Magic Wand, der næsten har orgasmegaranti. 

God fornøjelse!

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.