Par kysser udenfor
Er du en god kysser? Få tips til at give ham et godt kys. © iStock

Sådan giver du det perfekte kys

Forfør ham med de helt rette læbebevægelser

16. juni 2020 af Karina Kold

Et kys, det er bare dejligt! At mærke hans læber på dine, varme, bløde og følsomme. Men har du nogensinde tænkt over, om du mon giver sensuelle kys, der får mændene til at tænke: "Wauw!"? Her får du opskriften på frække kys, der slår benene væk under ham.

1. Fugt dine læber

Det er ubehageligt at kysse på en, der har tørre læber. Så husk at bruge læbepomade! Fugt dine læber med tungen, lige inden I skal til at kysse. Det sender også et signal til ham om, at du gerne vil kysses. Når dine læber glinser, vil han have endnu mere lyst til at kysse dig.

2. Pir ham

Lad dine læber være en smule adskilt. Gå tættere på din udkårne, kig ham i øjnene eller se ned på hans læber en gang imellem. Det signalerer, at du gerne vil kysse. Rør let ved hans arm, eller tag hans hånd, og se om han ikke lægger sine arme om dig.

Kvinde og mand kigger på hinanden lige før et kys
Pir ham med dine kys. © Getty Images

3. Fokuser på kysset

Læg hovedet let på skrå og hænderne omkring hans nakke. Slap af og fokuser på kysset, fremfor hvad andre mon tænker, hvordan du ser ud, eller hvad der ellers kan flyve rundt i dine tanker. Det er kysset, det handler om. Giv det al din opmærksomhed – det kan han mærke!

4. Lur hans kysse-stil

Mange kysser, som de gerne selv vil kysses. Prøv derfor at mærke efter, hvordan han kysser dig. Er han blid og følsom eller mere hård og en lidt voldsom kysser? Og hvor meget tunge bruger han? Kopier hans rytme og teknik, så der er en form for balance i jeres kys.

Hvis han kysser rædselsfuldt, så træk dig lidt væk og hold en pause, inden du tager initiativet til det næste kys og forsøger at kysse ham, som du gerne vil have det.

Par kysser intenst
Få en balance i jeres kys. © Getty Images

5. Varier dine kys

Et godt kys skifter fra blide kys, hvor læberne nærmest kun lige rører hinanden, til mere passionerede kys med tunge og små pauser for luft. Prøv at variere den måde, du kysser på. Prøv dig frem, og se, hvordan han reagerer.

6. Hold frække pauser

Du kan jo ikke kysse ham på munden i timevis. A girl's gotta breath – and men too! Så hold små eller længere frække pauser, hvor du i stedet kysser ham på halsen, ved kravebenet, i ansigtet eller sutter let på hans øreflip – men pas på, det går lige i bukserne på ham.

7. Fortæl ham, hvordan du vil kysses

Mænd er ikke lige så opmærksomme og intuitionsstyrede som kvinder, og de kan godt lide at få konkrete instruktioner til, hvad de skal gøre for at tilfredsstille dig. Så hvis han gør et eller andet irriterende med sin tunge, eller gerne må kysse dig mere blidt, skal du sige det til ham! Og gerne i et tonefald der er lidt frækt og sexet.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.