Sådan kommer du - hver gang!

Woman giver orgasme-garanti - læs med her og få opskriften

9. august 2013 af Mette Andrea Boesgaard

Sådan kommer du - hver gang!

Sex er vidunderligt - men orgasmer kan være svære. Det kræver lidt øvelse at kunne få en orgasme. Og selv øvelse er ingenting, hvis du ikke har håndelag og en forstående elsker.

Vil du have sex med orgasme-garanti? Så har Woman guiden til dig. Læs med her og få de bedste fif.

Varm op

 

Brug hjernen
Orgasmer starter med liderlighed, og liderlighed starter i hjernen. Hvis du overhovedet skal have nogen som helst chance for at få en orgasme, skal du være liderlig - jo mere, desto bedre. Derfor: Tænk frække tanker i massevis for at kickstarte dig selv og din orgasme - både før, under og efter I knalder. De kan både handle om sex med din mand, Robert Pattinson eller ting, du aldrig ville drømme om at gøre i virkeligheden. Tanker er heldigvis toldfri, og det vigtigste er, at du bliver ophidset.

Husk forspillet
Der er intet i vejen med et lynknald i ny og næ, men hvis du vil have orgasmegaranti, kommer I altså ikke uden om forspillet. Det tager som regel længere tid for kvinder at blive ordentligt ophidset end det gør for mænd, men det er umagen værd at bruge kræfter her. I takt med at du bliver mere ophidset, løber blodet nemlig til din klitoris og gør den større - og det gør det lettere for jer at stimulere det magiske punkt.

Slip hverdagen

Vær i nuet
En af de største hindringer for god sex er, at dine tanker flyver. Det er helt almindeligt at tænke på indkøbslisten, arbejdet eller dagens oplevelser, når I skal i gang, men hvis du vil have en orgasme, gælder det om at slippe de uvelkomne tanker. Registrer, at du tænker, lad tanken flyve og koncentrer dig om at være til stede i nuet - lyt, rør, smag din mand og nyd fornemmelserne i din krop. Har du svært ved at slippe tankerne, eller føler du dig presset over, at det tager så lang tid? Så husk at det er helt ok. Sig til dig selv ”Jeg må tage al den tid, jeg har brug for” igen og igen, det lyder fjollet, men det holder hjernen travl, og det opmuntrer til sex i stedet for en negativ og nervøs tanke, der får din ophidselse til at fordampe.

Glem orgasmejagten
Hvis du HELE tiden kun tænker på orgasme (din eller hans), kan det faktisk have den stik modsatte virkning - nemlig at du ikke kommer. Så drop tankerne om den forestående orgasme og problemerne i at få den; nyd at have sex i stedet for at have målstregen for øje hele tiden.

LÆS OGSÅ 8 frække sexstillinger I aldrig vil glemme

Hold fokus


Husk din klitoris
2/3 af kvinder får ikke orgasme alene ved samleje - altså at manden pumper ind og ud - helt enkelt fordi almindeligt samleje ikke stimulerer deres klitoris. Og selvom der findes skedeorgasmer, er din klitoris altså det magiske punkt til at få en orgasme, for det er der, alle dine nerveender er. Så husk din klitoris og vær ikke bange for at få ham til at kærtegne den.

 

Gør det selv
Selvom du har sex med en mand, er det ultimativt dit eget ansvar, om du får orgasme. Han kan ikke gætte, om han gør det rigtigt (især ikke hvis du faker). Så fortæl ham, hvad du vil have - også gerne i kampens hede; han tager dig det ikke ilde op, hvis du ånder det varmt og frækt i hans øre - og led hans fingre og tunge på vej. Duer det stadig ikke? Så vær ikke bange for at gøre det selv! Han vil garanteret synes, at det er kampfrækt, at du ikke er bange for at lade ham se, hvordan du tilfredstiller dig selv.

Den sidste milimeter...

Skift stilling
Hvis I klør på i samme stilling hele tiden, kan du godt blive så følelsesløs, at du slet ikke kan komme. Så hold pause eller skift sexstilling nu og da - der skal faktisk meget lidt til, for din ophidselse og nydelse får et boost; en ny rytme, et fastere tryk, en ny vinkel (vidste du, at den øverste venstre del af din klitoris er det mest følsomme område?)

Spænd op
Mange har det indtryk, at de skal slappe af, når de skal til at komme, fordi det er vigtigt at slappe af. Men for langt de fleste er det faktisk vigtigt at spænde op i stedet for at få en orgasme. Hvis du spænder i musklerne i ben, mave og numse - eller endnu bedre: bækkenbunden - så øger du blodcirkulationen i kroppen, også til din klitoris. Og det gør det lettere at komme.

Træk vejret
En af de største fejl, du kan gøre, er at holde vejret, når du er lige ved at komme. Ilt får nemlig blodet til at flyde hurtigt, og det får din ophidselse til at stige. Prøv at trække vejret i samme rytme som jeres sex: Indånd, når han pumper ind, og ånd ud når han trækker sig ud. Når du er lige ved at komme, så gør dine åndedræt længere for at forlænge din orgasmes sammentrækninger og gør dem mere intense.