kvinder rider mand
Vil du gerne afprøve en sexstilling, hvor du har kontrollen? Here you go! © iStock

Sådan rider du ham

Tag kontrollen, og giv ham et knald, han sent glemmer

29. maj 2018 af Mette Andrea Boesgaard

Der er noget frækt og befriende ved at tage magten i sengen – og ingen stilling giver dig bedre mulighed for det, end hvis du rider din mand. 

Men hvordan er det nu lige, at du rider en fyr? Det er ikke en stilling helt uden problemer: For det første kan det være lidt tricky at få stillingen til at virke – den kræver nemlig en perfekt kombination af balance og besværlige bevægelser. Og for det andet kræver det, at du ikke er for genert – når du rider ham, har han nemlig frit udsyn til alt.

Men med lidt øvelse kan også du blive cowgirl'en over dem alle. Her får du de ultimative råd til, hvordan du mestrer kunsten at ride en mand (og dermed mestrer en af de frækkeste sexstillinger, der er).

Derfor skal du ride ham under sex

 • Du har fuld kontrol over situationen – hvor hurtigt det skal gå, bevægelsen, og hvor dybt han skal trænge ind. Derfor får du lige netop den stimulation, du har brug for, så du har lettere ved at nå klimaks.
 • Du har fuld kontrol over ham – du kan virkelig pirre ham og styre ham, når du rider ham.
 • I kan have øjenkontakt.
 • Han kan se dig forfra, og mænd er som bekendt meget visuelt anlagt, så det er virkelig noget, der vil tænde ham.
 • Han har frit spil til at kærtegne dine bryster og din klitoris og hjælpe dig lidt på vej.
 • Han holder længere, fordi han ikke kan bevæge sig så meget (i hvert fald hvis du ikke giver ham chancen for det).
Kvinde med flot lingeri rider sin fyr
Giv dig i kast som en ægte cowgirl – han vil elske det! © Getty Images

Hvordan rider man en fyr?

Start med at varme ham lidt op, så han er ordentlig stiv, inden du stiger op på ham. For det første glider hans pik let ud, hvis han ikke er hård som sten, og for det andet er det ret let at bøje en halvhård pik, så du risikerer at skade ham, hvis han ikke er stiv nok.

Den allernemmeste cowgirl-stilling for nybegynderen er, at du placerer ham på en stol og sætter dig ovenpå ham – her kan du nemlig let komme til at bruge hofterne, og du har et hårdt underlag og ikke en blød, eftergivende madras under dig (sådan en kan godt gøre det svært at finde balancen). 

Alternativt så læg ham på sengen, og sæt dig på knæ over ham. Du kan også sætte dig på hug med fødderne fladt i madrassen over ham, hvis det er nemmere for dig. Sæt dig langsomt på ham – tag gerne hænderne til hjælp, når du fører ham ind.

Du skal ikke bevæge dig op og ned, når du rider ham, du skal i stedet nærmest læne dig lidt fremover (det masserer også din klitoris samtidigt, så der er dobbelt bonus her). Pres underlivet mod ham, og før dit underliv frem og tilbage parallelt med hans krop, nøjagtigt som hvis du var cowgirl og vitterligt red en hest. 

En alternativ metode til at ride ham på, er at rotere i hofterne med og mod uret. Det er en særlig god bevægelse, hvis du vil læne dig så langt frem, at du kan kysse ham samtidigt, for så er der mindre risiko for, at han falder ud. 

Vær ikke frustreret, hvis du ikke er i stand til særligt store bevægelser, når du først begynder at ride ham – det er helt normalt. Det er friktionen, der er vigtig her, ikke voldsomt hopperi. Med tiden får du øvelse og balancesans nok til, at du får større bevægelsesfrihed i stillingen.

Reverse cowgirl sexstilling
Du kan også give dig i kast med sexstillingen reverse cowgirl, hvis du har mod på det!© Woman

Gode tips til cowgirl-stillingen

 • Falder han ud igen og igen? Så fat mod, spring op på hesten igen og forsæt, hvor du slap – husk, sex er mest for sjov, og øvelse gør mester!
 • Benyt din overlegne position til at pirre ham med de perfekte kys, nip og bid, mens du rider ham. Du kan også trække ham op at sidde, hvis du vil have ham helt tæt på.
 • I stedet for at klø på i en jævn rytme, så skift mellem hurtige og langsomme bevægelser. På den måde har du også hele tiden kontrollen med, hvor tæt på orgasmen han er.
 • Giv ham noget at forlyste sig med – ret dig op, og vis ham hele herligheden, mens du rider derudaf. Kombiner det med at kærtegne dig selv imens, så holder han garanteret ikke længe... Pas dog på, at du ikke læner dig for meget tilbage – han skulle nødigt glide ud. 
 • Lad ham tage kontrollen – få ham til at gribe fat om dine hofter og styre tempoet. Frækt syn for dig, lækkert for ham!
 • Spænd bækkenbunden, mens du rider ham – stram om ham alt, hvad du kan. Det føles skønt både for dig og for ham.

Til de øvede: Omvendt cowgirl 

Hvis I vil give jer i kast med en ny stilling, så kan I prøve reverse cowgirl. Vend dig om, så du vender ryggen til hans ansigt, og rid ham bagfra. Læn dig fremover, så han virkelig kan se, hvad der foregår. 

Ulempen for dig er naturligvis, at du – i stedet for hans ansigt – har udsigt til hans tæer, men det giver ham til gengæld mulighed for at trænge dybt ind og ramme dit g-punkt, og du kan samtidig kærtegne hans inderlår (eller dig selv), mens du rider ham. Og så kan han nusse din numse og tage dig analt på samme tid, hvis du er til den slags.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.