Kvinde sender frække sms'er til sin flirt i sengen
Du kan nok ikke undgå at smile lidt, når du sender sms'en afsted. © Getty Images

Sådan skriver du verdens frækkeste sms'er til ham

Spoiler alert: Ordet ‘våd’ vil indgå...

23. oktober 2018 af Sara Møller Christensen

Har du leget med tanken om, hvordan du kan være fræk på sms? Det kan være en smule grænseoverskridende, men ham den søde vil elske at få en fræk sms fra dig! Med de her otte råd er du good to go: 

1. Send ham frække sms'er med billeder

At tage et afklædt billede af dig selv er en nem vej til at tænde en mand – men det er også en nem vej til at ende med at fortryde. Derfor anbefaler vi faktisk, du lader være med at sende afklædte fotos af dig selv (og hvis du gør det, så udelad altid dit ansigt!). I stedet kan du sende følgende frække beskeder:

  • Tag et foto af dig selv og dine lækre former – for eksempel i noget stramtsiddende tøj – men uden at vise hud. Nogle gange kan det faktisk virke lige så godt at gemme lidt til fantasien.
  • Beskriv dig selv i en fræk situation – og lad ham selv danne billedet i hovedet: “Jeg er lige trådt ud af bruseren, så jeg står på badeværelset med kun et håndklæde om håret – og er helt våd.” En 50'er på, det virker lige så godt – han vil elske det frække billede, du giver ham gennem ordene! 
Kvinde sender frækt selfie i tætsiddende tøj
Send en fræk sms med en flot selfie i noget tætsiddende tøj – det virker! © iStock

2. Send detaljerede sex-beskrivelser i en fræk sms

Hvad ville du gøre ved ham, hvis han var sammen med dig lige nu. Beskriv det i en fræk besked! Og gerne i så mange og så frække detaljer som muligt. Tillægsord som ‘stor’, ‘hårdt’, ‘vådt’ og ‘stramt‘ kan du ikke bruge for mange af. (Hvis du mangler inspiration, kan du læse vores frække sexnoveller og godnathistorier her).

3. Del et frækt minde

Hvis du mangler fantasi til at opdigte et frækt scenarium, så kan du i stedet minde ham om en gang, hvor I havde særlig god sex. Det kan være, I havde en quickie på et toilet, dyrkede romantisk sex på en ferie eller prøvede noget nyt sammen. Uanset hvad vil det tænde ham at huske tilbage på det, takket være din frække besked til ham – og ikke mindst, at du også husker det!

4. Fortæl ham om en fræk fantasi

Hvis du har dagdrømt om noget frækt eller måske ligefrem haft en våd drøm, mens du sov, så fortæl ham om det i med en fræk sms. Ikke nok med, at han synes, det er frækt, at du går og tænker på sex – han elsker også, at du forbinder de frække tanker med ham.

5. Overrask ham på et ‘upassende’ tidspunkt 

Et upassende tidspunkt kan være det mest passende, hvis du virkelig vil gøre ham ophidset. Ved du, at han sidder i møde, så send ham en helt kort, fræk besked, hvor du skriver om noget seksuelt (for guds skyld – aldrig fotos!), og han vil få lyst til at afbryde regnskabschefens powerpoint-præsentation på stedet!

Kvinde sender sms i undertøj
Send ham en fræk besked, hvor du beskriver alt det, du lige har gjort ved dig selv... © iStock

6. Rør ved dig selv – og fortæl ham om det

Der er masser af gode grunde til at onanere – og hvis du har brug for endnu én, så kan vi afsløre, at mænd synes, det er virkelig frækt, når du tilfredsstiller dig selv. Næste gang det sker, uden han er til stede, så skriv til ham efterfølgende: “Jeg er lige kommet, mens jeg tænkte på dig”. Og så fik Fifa-aften med drengene pludselig en brat afslutning... Sådan en fræk sms kan virkelig gøre underværker for gnisten i forholdet. 

7. Hold dig til virkeligheden i dine frække sms'er

Når du skriver om alt det frække, du vil gøre ved ham, så sørg for at holde dig til ting og sexstillinger, du rent faktisk har lyst til at udføre i virkeligheden. Ellers risikerer du, at han lige pludselig køber de håndjern, som du skriver så meget om, at han skal bruge på dig – og det er en træls situation, hvis du slet ikke har lyst til at få dem på.

8. Undgå at bruge emojis i din frække besked

De er ikke frække. Nej, heller ikke den, der blinker.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.