Kvinde tager sin trøje af
Det vigtigste, når du stripper for kæresten, er, at du føler dig godt tilpas.© iStock

Sådan stripper du for kæresten

Læs Womans trin-for-trin guide

1. maj 2018 af Mette Andrea Boesgaard

Det er vist ingen hemmelighed, at mænd elsker at se på damer. Og særligt damer, der ikke har noget tøj på... Og selvfølgelig er der ikke nogen, han hellere vil se nøgen, end kvinden i sit liv – dig! Så hvis du virkelig vil pirre ham, skulle du tage at lave et lille stripshow for manden i dit liv.

Har du mod på at springe ud i det? Så har Woman her den ultimative guide til et godt stripshow. Læs med og få fiffene...

Før du går i gang med dit stripshow

Der er et par ting, der er gode at tænke over, inden du går i gang med at strippe for din kæreste.

1. Vælg musik til dit stripshow

Der er absolut ingen regler for, hvilken form for musik, der egner sig bedst til striptease – principielt kan du strippe til opera; det vigtigste er, at musikken får dig til at føle dig lækker! 

Det hjælper selvfølgelig også, hvis du ved, at musikken gør din kæreste lidt horny.... Det er lettest at danse forførende til musik med stærke, regelmæssige rytmer; husk at musikken skal være lidt langsom. Ikke så langsom, at I falder i søvn, men tilpas langsom til, at du kan tage dit tøj af et stykke af gangen og virkelig forføre ham. 

Husk, at have mere end et musiknummer parat, så du ikke risikerer at løbe tør for musik midt i din optræden... 

Tager tøj af i soveværelse
Musikken skal helst være lidt langsom under en stiptease.© iStock

2. Vælg tøj til din striptease

Sørg for at vælge tøj, der er frækt, får dig til at føle dig lækker og som er let at tage af! Vælg gerne et sæt tøj, som du ved din kæreste er vild med; du kan også – hvis du har mod på det – trække i et kinky kostume som for eksempel skolepige- eller sygepleje-uniform.

Her er tre ting, du med fordel kan tage på til dit stripshow:

 • Stiletter – jo højere og tyndere hælen er, desto længere får de dine ben til at se ud (men husk at tjekke, at du kan bevæge dig i dem; det er ikke særlig befordrende for den lumre stemning, hvis du falder på måsen midt i showet!)
 • Selvsiddende nylonstrømper. Et godt stripper-tip er, at strømper med en søm bag på benet giver indtryk af ultra-lange ben.
 • Lækkert lingeri er selvfølgelig alfa og omega: en fræk bh (vælg en, der ikke strammer, så du ikke får grimme mærker i huden), en lækker silkeundertrøje, et par frække trusser og måske endda en hofteholder, hvis du har det.

Husk, at tilbehør kan være mægtigt nyttigt, når du stripper for ham – et slips, en lang halskæde, en fjerboa kan bruges til at lægge om halsen på ham og trække hans hoved ind mod dine bryster.

3. Boost selvtilliden

Du skal føle dig lækker for at kunne strippe med selvtillid, så start derfor din strip-session med at forkæle dig selv: Tag et bad, smør dig ind i en lækker creme, kom yndlingsparfumen på, læg en smuk make-up med fokus på øjne og mund... 

Du kan eventuelt starte dine forberedelser dagen før med at smøre dig i selvbruner. Hvis du har langt hår, så sæt håret op i en dydig knold; giver det dig mulighed for at slå dine lange, sexede lokker ud og pirre ham med dem.

Sådan bruger du selvbruner

4. Skab den rette stemning

Træk gardinerne for, sluk for mobiltelefonen og lås eventuelt døren, så I ikke bliver forstyrret undervejs. Dæmp lyset eller tænd en masse stearinlys, så du skaber en varm stemning, hvor han alligevel sagtens kan se dig og din skønne krop.

lys i soveværelse
Skab en romantisk stemning med levende lys.© iStock

Sådan stripper du for ham

Nu er du klædt på og klar til at strippe. Hvis du stadig er lidt usikker på, om du tør, så lad som om du er en anden. Spil rollen som fransk dominatrix, russisk spion, Dita von Teese, Beyonce – hvem som helst du synes er fræk! Du kan også tage en drink for at løsne lidt op, men kun én – hvis du er plørefuld, vælter du bare rundt og det er jo ikke særlig sexet...

Gå ind i rummet, hvor din elskede venter. Lad være med at sjoske ind; spankulér ind, som om du ejer rummet. Sig til din kæreste, at nu skal du give ham et show, han ikke glemmer, og at du bestemmer fra nu af. 

Hvis du stoler på, at han kan sidde stille, opføre sig ordentligt og nyde showet, så lad ham sidde. Hvis ikke – eller hvis du bare vil gøre det hele lidt mere spændende – så bind hans hænder med et silketørklæde; så er du sikker på, at du har ham, hvor du vil have ham! Skru godt op for musikken og start showet med en lille dans.

Gode stripper-moves:

 • Tegn 8-taller med hofterne.
 • Gå langsomt ned i knæ, mens du kører rumpetten ud til siden og lader hænderne glide over ned over numsen. Vrid måsen til den anden side, mens du langsomt rejser dig op igen.
 • Kærtegn dig selv – lad dine hænder glide op af din krop, langs dine bryster, ned af benene, langs trussekanten...
 • Dans ind mellem benene på ham – læg dine hænder på hans knæ, kig ham lige i øjnene og skub brysterne op i hans ansigt, så han kan dufte din parfume.
 • Hold øjenkontakt med ham – men slå gerne øjnene ned som en bly viol ind i mellem for lige at drille ham.
 • Hvis du har langt hår, så slå håret ud og vift med det, som var du en levende shampoo-reklame.
 • Brug dit ansigtsudtryk – smil forførende, lav trutmund, væd læberne, blink til ham.
 • Vis ham, at du nyder dig selv og din krop.

Sådan smider du tøjet

Det kan være lidt tricky at komme elegant og frækt ud af klunset uden at blive fanget i bh-stropper og lynlåse, så øv dig gerne foran spejlet, inden du optræder for ham. 

Husk at tage dit tøj langsomt af – du laver et show for at ægge ham, ikke for at blive nøgen så hurtig som mulig. Lad ham vente, til han er ved at eksplodere. Fjern tøjstykkerne et for et, så du rigtig bygger spændingen op, og dril ham gerne lidt med det: Lad skjorten glide ned over skulderen – og så op igen. 

Vend ryggen til ham, skyd numsen frem mod ham og vrid dig ud af nederdelen. Sæt foden på en stol, kærtegn dit ben og rul langsomt strømpen af. Afslut med at lade tøjstykket dale til gulvet eller kast det i hovedet på dit savlende offer...

Nøgen mand og nøgen kvinde
Et lille stripshow kan pifte jeres sexliv op.© iStock

Er du lidt nervøs?

Kan du ikke rigtig finde ud af, hvad du skal stille op med dine hænder? Er tiden gået lidt for hurtigt? Så er det nu, du skal bruge en af dine accessories! Tag fat i et tørklæde, en halskæde, en fjerboa, et slips – hvad end der nu passer i dit show – og brug det i din dans: Lad det flagre rundt om din krop, læg det om hans nakke og træk hans hoved ind mod dine bryster, dans omkring det – bare brug fantasien.

Og når de sidste stykker tøj er faldet... Gå hen til din elsker og løs ham af hans bånd – og lad ham så endelig røre ved dig...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.