article 21105
article 21105

Sådan tager du initiativet til sex

Få de frække fif til, hvordan du lægger i ovnen til hanky-panky

10. januar 2007

Er det altid din kæreste, der tager initiativet til sex hjemme hos jer? Så er det måske på tide, at du slipper din indre sexgudinde løs og tager initiativet til lidt hygge på lagnerne?

Indrømmet: Det kan være lidt skræmmende at lægge op til sex. Først og fremmest er der jo risikoen for, at du kan blive afvist, og det vil utvivlsomt ske på et eller andet tidspunkt! Men bliver du afvist, så husk, at det jo ikke nødvendigvis er fordi, der er noget galt med dig - det kan jo lige så vel være, at du har lagt op til din mand på et tidspunkt, der passer ham dårligt eller fordi han simpelthen ikke har lyst til sex.

En andet problem er, at du er bange for at fremstå som en være ulækker lidderbuks. Bare rolig - al erfaring siger, at mænd er vild med kvinder, der tager initiativ! Hvis du alligevel kæmper med skyld og skam, når du er en fræk frue, så arbejd med dit syn på sex og dit forhold til din seksualitet.

 


SÅDAN TÆNDER DU DIN MAND:

Den ultimative måde at tænde din mand er naturligvis at fritte ham ud for, hvad han tænder på, og så overraske ham med at gøre netop det, han drømmer om - den er ret sikker! Ellers prøv:

 

  • Kys ham - langsomt og lidenskabeligt. Et godt kys får safterne til at stige, fordi det frigør endorfiner og feromoner, og når I udveksler dem med mund, læber og tunge, forbereder det jeres kroppe på, at I skal være intime sammen og knalde.

 

  • Nus ham. Når du krammer ham, stryger ham over ryggen, masserer hans tæer eller nakke - - ja, endda bare holder hans hånd - så vækker du hans sanser. Jo mere du rører ham, jo mere sensitiv bliver han? og så er der ikke lang vej til sengen!

 

  • Flirt med din udkårne. Klæd dig frækt på for ham. Fasthold hans øjne lidt længere end nødvendigt. Mænd er ofte meget visuelle (og relativt blinde for hentydninger), så bare giv den alt, hvad den kan trække!

 

  • Sig, du vil have ham. Den opfordring kan han umuligt tage fejl af! Er du for genert til at sige det lige ud? Så skriv det til ham i en mail eller en sms, eller ring til ham og sige det - det er lidt mindre grænseoverskridende, når du ikke ser ham i øjnene samtidig. Det skal nok gøre ham hed i buksen, at du tænder på ham.