Mand og kvinder i seng
© iStock

Sanne faldt for sin ungdomsskolelærer, selvom hun var på alder med hans børn

“Det var mærkeligt at være i det hus, hvor hans børn også boede”

11. oktober 2017 af Redaktionen

Sanne havde sex med sin ungdomsskolelærer, selvom han næsten var ligeså gammel som hendes far. De havde en hed affære, men efter et par uger talte nogen over sig, og deres forhold sluttede brat. 

Den sjove og inspirerende lærer

Jeg var femten år, da jeg sammen med en veninde tilmeldte mig et træningshold på ungdomsskolen. Vores lærer var militærmand, og undervisningen gik ud på, at vi skulle komme i form ved at træne, som soldater gør. Til sidst ville alle de mavebøjninger, intervalløb og englehop, vi brugte energi på, munde ud i en overlevelsestur over en weekend i november.

Tirsdag aften blev pludselig højdepunktet på min uge. Jeg glædede mig vildt meget til at komme over i gymnastiksalen og svede, og størstedelen af fornøjelsen var den sjove og inspirerende lærer, Dan. Jeg syntes, at han var flot – også selvom han var i starten af 40’erne. 

Psst... Læs også om Charlotte, som knaldede sin fætter, selvom de begge havde kærester.

Ren overlevelse

Da det blev november, og vi skulle af sted på overlevelsesturen, ringede min veninde om morgenen. Hun var blevet syg og kom ikke med. Jeg ærgrede mig over at skulle af sted alene, men af sted ville jeg.

Fra turens start gav Dan mig meget opmærksomhed, og det smigrede mig. Anden aften kunne jeg mærke, at vores snak blev mere fortrolig, mens vi sad rundt om bålet. Han fortalte, at han havde et par børn, som var lidt yngre end mig, og at han var skilt fra deres mor. Da jeg spurgte, om det havde været hårdt, sagde han ja. 

“Men jeg er gladere nu. Jeg har jo mødt en sød pige,” sagde han. Så rykkede vi lidt sammen foran bålet. På et tidspunkt spurgte han, om jeg ville gå med ham ind i laden. Inde i mørket satte vi os på vores bagage.

“Du er virkelig sød, Sanne,” sagde han så.

“Må jeg kysse dig?” Jeg svarede med et nik. 

Jeg havde kysset andre drenge og også mere end det, men aldrig en, der var så voksen. Vi lagde os på soveposerne og kyssede videre, indtil vi blev nødt til at stoppe, fordi der kom nogen ind for at sove. 

Psst... Læs også om Rikke og den hede affære, hun indledte med sin chef.

Løj for at se ham

Da jeg kom hjem fra overlevelsesturen, fortalte jeg min veninde, hvad der var sket. Jeg kunne høre, hun syntes, at det var lidt ulækkert. Dan ringede dagligt til min mobil, og han inviterede mig på besøg i sit hus. For at mine forældre ikke skulle blive mistænksomme, aftalte jeg med min veninde, at vi skulle sige, at jeg sov hos hende.

Da jeg kom hjem til Dan, havde han lavet mad til os, og vi kyssede hele aftenen i hans sofa. Det var mærkeligt at være i det hus, hvor hans børn også boede, men jeg fokuserede mest på, hvad der skulle ske, når vi skulle sove.

Den nat havde vi sex i hans dobbeltseng, og det var dejligt, men også lidt overvældende. Jeg havde prøvet det én gang før, men med en jævnaldrende dreng. Det her var en helt anderledes oplevelse. Jeg følte mig meget voksen, da jeg næste morgen blev sat af foran min venindes hus.

En desperat afsked 

Der gik et par uger, hvor vi sås ofte. Han gav mig gaver, og vi kørte lange ture. Jeg tog også min veninde med til fest hos ham, men hun hyggede sig ikke rigtigt, og det endte med, at vi tog hjem.

Det var bedst, når jeg så ham alene. Så blev vi ikke mindet om aldersforskellen og andres holdninger til vores forhold. En dag må nogen have talt over sig, for min far brasede ind på mit værelse og var lige ved at græde af vrede, da han spurgte, om det var rigtigt, at jeg havde et forhold til en mand, der var så gammel, at han kunne være min far. Jeg turde ikke lyve. Han ringede til Dan og forbød ham at kontakte mig. Ellers ville han ringe til kommunen.

I ugerne efter skrev Dan ofte til mig, men jeg svarede, at vi ikke kunne ses. Det havde han svært ved at acceptere. Han plagede mig om at lyve for mine forældre, så vi kunne mødes. Det sagde jeg nej til. Hans desperation fik mig til at se ham på en ny måde. Pludselig var han en stakkel i mine øjne. Der gik lang tid, før jeg fik en ny kæreste, og siden har jeg holdt mig til mænd på min egen alder.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.