Sex i poolen – sådan gør I

Og pludselig blev ferien meget mere sexet!

5. juli 2016 af Redaktionen

Find et egnet sted

Medmindre du hedder Hilton til efternavn, har du sikkert ikke en pool i baghaven, så her må I vente, til poolen er tom på jeres charterdestination.

LÆS OGSÅ Få god sex uden for sengen 

Sådan gør I 

Klassikeren i vandet er, at din mand stiller sig solidt i bassinets lave ende, og du springer op på ham og rider ham. Vandet bærer din krop, og du bliver let som en fjer, så det er ikke så besværligt, som det lyder. 

I en pool har I mere kontrol, og derfor kan I variere klassikeren, og han kan både tage dig bagfra og forfra, mens du holder fast i kanten. Pas på med at få hovedet under vand, især hvis I er fulde.


Derfor er det godt

Mange fantaserer om at have sex i vand. Hvis I gør det i en pool, er der gode chancer for at få en fed oplevelse. Vandet er varmere end i havet, og der er ingen mærkelige fisk eller tang på bunden.

LÆS OGSÅ “Jeg udlevede min sexfantasi – og det var FRÆKT!”

Det skal I være opmærksomme på

Det er svært for kvinder at komme i vand. I forvejen er det kun en ud af ti kvinder, der kommer bare ved at have samleje, og i vand er det meget frem og tilbage-bevægelser. Så forvent ikke den store orgasmiske oplevelse. Men derfor kan det være meget frækt alligevel, hvis det er noget, du tænder på.

LÆS OGSÅ Sådan får du orgasme HVER gang, du har sex

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.