© iStock

Sex på jobbet - sådan gør du

Knald en kollega - læs hvordan fra flirt til fangst

15. august 2007 af Signe Lønholdt

Sex på jobbet - sådan gør du

Sex med en kollega er noget langt de fleste fantaserer om. Men hvordan griber man det hele an? Læs guiden og blive klogere på, hvordan du får sex på jobbet.

Sondér terrænet


I første omgang skal du jo have kollegaen på krogen, og her er det værd at bruge lidt tid på research. Har han en kæreste eller er han single? Hvad interesserer han sig for, og har han nogle gode venner på arbejdspladsen, som du kan udfritte?


Fredagsbaren er det perfekte sted, at falde i snak med den udvalgte. Hvis ikke det er en tradition med fredagsbar eller en øl efter arbejde i firmaet, kan du jo selv tage initiativ til, at I mødes et par kolleger på en bar efter arbejdet. Med lidt alkohol i blodet går snakket meget bedre.

Det er en god ide at signalere, at du er interesseret - og gør det så han ikke er i tvivl! Le af hans vittigheder eller smil til ham, når han taler til dig. Kik ham dybt i øjnene og vær interesseret i det han siger. Ros ham for hans arbejde eller giv ham små komplimenter om hans personlige egenskaber. Klap ham på skuldren eller læg hånden på hans arm, mens du taler til ham. Sådanne signaler er ikke til at misforstå!

Hvis han siger noget morsomt, kan du lægge en let hånd på hans lår, mens du griner. Hvis han tager din hånd eller bare strejfer den, er det et signal om, at han også er interesseret - fjerner han den, skal du nok trække følehornene til dig i første omgang.

Bliver fredagsøllen indtaget i virksomheden, er der sansynligvis masser af små kroge, hvor I kan gemme jer og dyrke hed og ukontrolleret sex.

I kopirummet


Kopirummet er et super frækt sted til et hurtigt knald, og her kan I med stor sansynlighed være alene et øjeblik. Chancen for at blive opdaget, gør det bare endnu frækkere. Du kan enten ligge dig op på maskinen, mens han står op - du kan slynge benene rundt om hans hofter for at komme endnu tættere på. Du kan også selv stå oprejst med ryggen til, mens han lister den op bagfra.

Pas på - kopimaskinen kan blive meget varm og brændemærker på balderne er ikke særligt erotisk (jah, og heller ikke særligt behageligt).

På skrivebordet

Der er næppe noget mere frækt end en mand, der rydder bordet i én armbevægelse, inden han kaster sig over dig. Det er macho-agtigt og maskulint, når han viser, hvor meget han har lyst til dig. Men måske skal I alligevel være lidt velovervejede og låse døren først, så der ikke lige pludselig dukker en kollega op. 

På chefens kontor

Mange kvinder finder mænd med magt fascinerende, og derfor er sexfantasier, der involverer en af virksomhedens ledere, ekstra frække.

Overrask ham ved at komme ind på hans kontor i en let kjole - uden at have trusser på og lad ham selv føle sig frem til, at du er nøgen under kjolen

Til firmafesten


Da der er mennesker over det hele til sådan en firmafest, kan toilettet være et godt sted at gemme sig. Der er dog begrænset plads i sådan en kabine, så det gælder om at være kreativ. Han kan sætte sig på toilettet og lade dig ride ham, eller I kan stå op. Her er der to muligheder, afhængigt af hvor atletiske i er.

Den ene mulighed er, at han står oprejst med dine ben om livet. Det kan være ret hårdt, så for at gøre det hele lidt nemmere kan han presse din ryg mod væggen. I kan også begge stå op, du med ryggen til - læn dig frem og støt hænderne mod toilettet, mens han står bag dig.

På kursus


Mange virksomheder afholder flerdags-kurser, og her er atmosfæren ofte lidt mere løssluppen, og man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, end på arbejdet. Der er masser af muligheder for en god flirt hen over kaffen i pauserne.

Ofte er der en eller anden form for aktivitet om aftenen efter kurset. En gåtur i området omkring kursuscentret eller måske en social opgave, der skal løses. Sørg for at være i nærheden af ham, du har udset dig, og vis dig fra din bedste side.

Går i tur kan du sørge for at gå ved siden af ham - lad ham fortælle om sig selv, lyt interesseret og spørg ind til de ting, han fortæller sig. Pas på ikke at være overivrig.

Efter aftensmaden kan i fortsætte snakken over rødvin eller drinks, hvis der er mulighed for at danse, så hiv ham med ud på dansegulvet. Når først han har bidt på krogen, er det eneste i skal tage stilling til, om I skal være på hans værelse - eller dit.

Tænk dig om

DE FRÆKKE E-MAILS
Det er jo altid dejligt at modtage en fræk e-mail, men pas på, for andre kikker måske med. Nogle virksomheder overvåger deres medarbejderes email-kommunikation og derfor kan det ende galt, hvis du skriver en hot mail til din lover-boy. Hvad I gør fra jeres private emails efter arbejde, er jo jeres egen sag.

UNDERSØG FIRMAETS POLITIK
Husk at overveje det hele grundigt, inden du involverer dig med en kollega. Undersøg firmaets politik - hvad siger reglerne om forhold blandt medarbejderne? Pas på ikke at tage for mange chancer, for det kan munde ud i en fyreseddel.