Sex på festivalen – sådan gør du

Der er andre sjove aktiviteter på festivalen end koncerter...

Find et passende sted

På en festival er der ingen regler — alt er tilladt! Så her kan I faktisk have sex hvor som helst, I kan slippe af sted med det. Under et regnslag, i en sovepose under åben himmel, på et af de rene toiletter — you name it.

LÆS OGSÅ Få god sex uden for sengen 

Sådan gør I

Når I ligger i et telt, er der ingen, der kan se jer, så I kan lettere give den gas. Det betyder imidlertid ikke, at ingen kan høre jer. Men mon ikke der er en efterskolelejr ved siden af, som har skruet godt op for ghettoblasteren? Det kan også være en god idé at sætte en lille seddel på dugen ind til teltet, så jeres telt-roomies ikke kommer brasende midt i akten.

LÆS OGSÅ Pinligt: Ups, jeg blev opdaget under sex!

Derfor er det godt

Hvis I bliver opdaget, er det de færreste på en festival, der vil reagere med at blive tøsefornærmede. Det hedder jo ikke sex, drugs and rock’n’roll for ingenting!

LÆS OGSÅ Sådan undgår du for mange ture i toiletkøen, når du er på festival

Det skal du være opmærksom på

Personlig hygiejne står ikke nødvendigvis øverst på dagsordenen på en teltlejr. Det er ikke så nemt at blive vasket hverken før eller efter erotikken, medmindre du flere dage i forvejen har holdt øje med, på hvilke tidspunkter der er mindst kø til badet. Er du lidt mere spontan, er det en fordel at være lidt cool og ligeglad med intimvask.

LÆS OGSÅ 11 geniale overlevelsestips til festivalen

Tip! 

Brug kondom! Så slipper du for at bekymre dig om sygdomme, bakterier — og sæd, nu når du ikke lige kan gå i bad.

LÆS OGSÅ 11 tips til gummi på den frække måde

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman. 

Læs mere fra samme kategori