Sexblog: Alle mine veninder... og deres mænd

Noget af det bedste er at dele sexoplevelser med mine veninder. Om vi så blærer os, griner af fyrene eller spørger hinanden til råds, så kommer alle detaljer frem. Men hvem er mine veninder, som fyrene får med hjem? Kender du fyren, der ender med en af dem i sengen? Kan du genkende din veninde? Jeg har udvalgt de bedste af de bedste!

Den håbløse romantiker

Egenskaber: Bliver håbløst forelsket. Er fyren tro, loyal og hengiven. Hun kan ikke fristes af andre. Hun giver ikke slip i håbet om at få ham (det kan tage år). Hun rækker sit hjerte til fyren, og lige meget hvor mange gange han losser det væk, skærer i det og spytter på hjertet, så samler hun det op, gør det fint igen og rækker ham det endnu engang.

Tiltrukket af: Den forvirrede fyr, som ikke ved, hvad han vil med hende. Han bliver derfor svær at få fat i. Det er ikke ualmindeligt, at han bliver lukket ind i varmen flere gange.

Fikseren

Egenskaber: Hun hjælper fyren op på benene hver gang. Hun sætter sit eget følelsesmæssige behov sidst. Hun mister sin interesse, den dag fyren er blevet fikset, da hun har brug for at redde andre i stedet for sig selv.

Tiltrukket af: Fyre, hun kan fikse. Disse er meget gerne mentalt ustabile. På nært hold kan han virke voldsom og utilregnelig. Hun vil stå ham bi, så længe han er interesseret. Hun kommer dog videre, når forholdet er ovre.

Tilpasseren

Egenskaber: Hun har ikke en specifik type fyr udseendemæssigt. Hun tilpasser sig nemt og er derfor den perfekte selskabsgæst. Hun er usikker på sig selv og sin identitet, da denne ændres efter miljøet. Hun er nem at holde af.

Tiltrukket af: De fyre, som kan lide hende. Lige meget hvordan hun bliver behandlet, så bliver hun, da hun er bekymret for ikke at blive elsket. Hun behøver fyre, som styrer forholdet, og hun vil derfor blive frustreret, hvis det er en ikke-dominant fyr.

Den ubeslutsomme

Egenskaber: Hun er altid med på at feste – også selvom hun først har sagt nej. Hun ved ikke, hvad hun vil. I det ene øjeblik overvejer hun at blive kærester med den faste fyr, og i det næste står hun ude på dansegulvet med tungen i halsen på en fremmed fyr. Hun lukker ikke fyren 100% ind, da hun er bange for at fortryde ham som den udkårne.

Tiltrukket af: De fyre, som ved, hvad de vil. Disse er oftest fyre, som vil være i et forhold med hende. Dermed de mandlige udgaver af fikseren eller den håbløse romantiker.

Divaen

Egenskaber: Hun er vild i byen, da hun (og dermed også du) får betalt sine drinks. Hun har masser af attitude og temperament. Hendes hjem (mest klædeskabet og smykkeskrinet) er fyldt til randen med dyre genstande. Hun har rod i økonomien og låner penge sidst på måneden. Hendes drømme vil altid søge et mere luksuriøst liv.

Tiltrukket af: Fyre, som kan forsørge hende og forsøde hendes hverdag. Hun ved, at der ikke er mange fyre, som kan elske hende, så hun holder fast i den nuværende fyr (og har sin ex i baggrunden).

 

Hvem har I?

/Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.