Sexblog: Bad Boys, Bad Boys... whatcha gonna do?

© iStock

…whatcha gonna do, when they come for you?

Jeg er en af de kvinder, som har datet en del slemme fyre igennem tiden – bad boys. På en eller anden måde, er det altid dem, som jeg har fundet allermest tiltrækkende og som passer bedst til min personlighed og mit lidt hårde ydre. Noget andet, som jeg tror er skyld i, at jeg ofte falder for en gadedreng er, at jeg sammen med dem færdes i det forbudte og uvante miljø. Det miljø vækker min interesse, fordi jeg kan komme lidt væk fra den vante hverdag. 

Bad boys og frække fantasier

Når man som jeg er til hård sex, så er noget af det bedste at få lov til at udleve alle sine frække fantasier. Og jeg tror bestemt ikke, at jeg er den eneste kvinde, som på et tidspunkt har gået og leget med tanken om at blive taget mod sin vilje. Det kan godt lyde en smule beskidt og krænkende, men det er noget af det frækkeste, jeg har prøvet. Normalt er jeg en af de unge kvinder, som i hverdagen er vant til at have kontrollen og tage styringen. Så derfor er det en fed oplevelse for mig, når jeg får lov til at underkaste mig, slippe kontrollen og på en måde påtage mig offerrollen.

 

Jeg havde på et tidspunkt et forhold til en mand, som bestemt ikke var helt fin i kanterne. Det der gjorde ham til en bad boy var, at han gjorde alt det, som en bad boy normalt gør. Jeg vidste aldrig, hvor jeg havde ham. Når han var tæt på mig, så kunne han få mig til at føle det som om, jeg var den eneste kvinde i verden for ham. Men når han ikke var tæt på mig, så vidste jeg ikke, hvad han havde gang i og hvor jeg havde ham. Jeg troede jeg kunne ændre ham, men det var en evig kamp for mig og jeg tænker bagefter, at han manipulerede mig ind i sit spin. 

En af de frækkere scenarier, som vi bevægede os i, var små overraskelseslege. Når han havde været væk hele ugen, stod jeg gerne klar med mad, hygge og forkælelse til når han kom hjem. Når jeg så stod der i køkkenet med hænderne begravet i madlavning, kunne jeg høre døren gå op og ind kom min flotte muskuløse kæreste selvfølgelig stadig iført hans uniform, som fik mig til at skælve i hele kroppen. Mange gange nåede vi ikke engang at sige hej til hinanden, før han gik med hastende skidt imod mig, og så vidste jeg som reel godt, hvad klokken havde slået. Han greb fat om mig med sine store arme, som om han aldrig kunne finde på at slippe mig igen. Han bed og kyssede mig op ad halsen og førte sine hænder ned omkring brysterne på mig.

Fuldstændig ligeglad med, hvad jeg havde i hænderne, flåede han tøjet af mig, bukkede mig forover og tog mig op af køkkenbordet. Ved hans meget bestemte og styrende fremgang kunne han få mig til at føle total afmagt, og når vi bevægede os i denne fantasi, og han tog mig på den måde som han gjorde, så viste jeg, at der intet var at gøre. Havde jeg på noget tidspunkt prøvet på at komme fri fra hans jerngreb, havde det bestemt ikke lykkedes mig. Så jeg underkastede mig ham som nådesløs elsker og lod ham gøre lige, hvad han ville uden at kunne gøre modstand. Det er SÅ lækkert at udforske denne fantasiverden og få lov til at lade som om, at det er en vidt fremmede fyr, der kommer ind ad døren og tager dig hårdt. Fantasier som den her, er noget, som efter min mening, hiver op i forholdet og holder sexlivet kørende.

Hvorfor er det, at vi falder for nogle typer mænd fremfor andre? 

Skal, skal ikke

Spørgsmålet er så bare, om man bør date en bad boy for sjov eller for alvor? Netop dette dilemma, har jeg sat mig selv i rigtig mange gange. På den ene side, så er det at date en slem fyr jo super spændene, da det skiller sig ud fra, hvad man er vant til af mere "neutrale typer". På den anden side, så er det vigtigt, at man som kvinde formår at holde fast i sig selv, når man giver sig i kast med den slags mænd og ikke lader sig rive helt med på hans præmisser. Når alt kommer til alt, så foretrækker jeg lidt af det hele. Jeg søger kærlighed, tryghed og omsorg, men også en fyr med masser af power, som også tør at stå ved sine meninger og holdninger og være super fræk med mig i sengen. Jeg har aldrig været god til de mænd, som altid har skidt lige i kummen da de oftest har kedet mig. Så derfor vil jeg til hver en tid fortrække en fræk, tæmmet bad boy, som kan give mig, lige hvad jeg drømmer om.

Jeres

Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.