Sexblog: Drop de uskrevne datingregler

© iStock

Kære læsere

Vi lever i en teknologisk verden, hvor de fleste singler søger kærligheden i cyberspace. Som single var jeg selv en flittig bruger på en lang række online datingsider. Jeg elskede at date på den måde, da det ikke krævede særlig meget af mig i en travl hverdag, fordi beskederne strømmede ind i de forskellige indbakker.

Jeg oprettede min første dating-profil som 18-årig. For mig var mændenes interesse et kæmpe ego-boost efter mit første break-up, der havde taget hårdt på selvtilliden. Pludselig var der så mange at vælge imellem, at det steg mig til hovedet. Jeg ”shoppede” efter fyre, som jeg shoppede sko og tøj. Jeg oplevede, at det stigende antal af interesserede mænd medførte, at jeg blev enormt kræsen. Til sidst var mine forventninger til de kære mænd så urealistiske, at der ikke var en eneste, der kunne leve op til dem.

De uskrevne regler

Med tiden blev jeg mindre kritisk og begyndte at mødes med mændene. På daværende tidspunkt kunne jeg aldrig finde på at kneppe med en fyr på første date.  Jeg levede efter dating-verdenens uskrevne regler og ventede tålmodigt til tredje date, selvom jeg havde lyst til at hoppe i kanen med dem med det samme.  

Det fandt jeg dog hurtigt ud af var spild af tid, for hvis mændene ”kun” ville have sex, lovede de mig guld og grønne skove, inden vi knaldede, men så snart, vi havde haft sex, skred de – også selvom jeg havde været en ‘artig pige’, og holdt dem hen, som reglerne sagde, jeg skulle.

”Der er ingen bånd, der binder mig”

Jeg følte mig brugt og såret, når fyrene droppede mig, så snart vi havde været i seng sammen. Det gik op for mig, at deres interesse for min personlighed på vores dates var et stort skuespil, som de følte var nødvendigt for at komme i bukserne på mig.

Derfor besluttede jeg mig for at tage kontrollen over mit eget datingliv. Jeg havde sex med de mænd, jeg havde lyst til, når jeg havde lyst. Det var enormt befriende, for så skulle jeg kun tage stilling til, om der var kemi imellem os eller ej. Derudover oplevede jeg, at fyrene var meget mere ærlige om deres motiver, når jeg gav udtryk for, at jeg var åben for at dyrke sex på første date.  

Herfra tog online-datingen for alvor fart. Jeg arrangerede såkaldte ”sex-dates”, hvor det var aftalt på forhånd, at vi skulle knalde. Det tændte mig sindssygt meget, når jeg planlagde at kneppe med en mand, som jeg aldrig havde mødt. Pludselig var det som om, jeg ikke kunne få nok, hvilket endte med, at jeg var på date med fire forskellige mænd indenfor den samme uge. For mig handlede det om at blive bekræftet og afprøve mine grænser frem for at finde kærligheden.  

Farvel og tak

For mere end to måneder siden, var jeg på den første date med min nuværende kæreste. Vi havde en skøn aften, der endte med knaldhamrende god sex. Jeg har derfor sagt farvel og tak til online-datingen, da jeg er mere end tilfreds med at date Mr. Boyfriend.

Min pointe med dette indlæg er, at I ikke skal holde jer tilbage i forhold til at dyrke sex på første date, hvis I føler for det, bare fordi der er nogle, som mener, at det er upassende. Befri jer selv, og lad lysten drive værket.

Be your-self – everyone else is taken.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide