Sexblog: "Du er jo megalækker"

© iStock

Jeg bliver nødt til at flytte fokusset hen på det vigtigste i sex, nemlig os kvinder. Jeg træner meget, og hver gang jeg står i badet, så er det, det samme hver gang. Tag nu den anden dag som eksempel. En ukendt kvinde kommer ind i badet, hvor jeg står. Hun beholder håndklædet på mest muligt. Da håndklædet ryger af, går hun hen i hjørnet. Herefter stiller hun sig med ryggen til mig, og hun står i en lettere foroverbøjet stilling. Da hun er færdig med at gemme sin krop i hjørnet, får hun hurtigt fat i håndklædet og dækker mest muligt af kroppen. Jeg kunne ikke andet end ryste på hovedet af det.

Flashback

Det er ikke, fordi, jeg synes, hun er forkert, eller jeg vil være nedgørende. Nej! Jeg ryster på hovedet, fordi jeg synes, det er ærgerligt, og fordi jeg genkender mig selv i hende.

Skruer jeg tiden 1,5 år tilbage, var det mig, som gemte mig i frygt for, at kvinderne ville se mig. Tænk nu, hvis de sladrede til andre kvinder uden for centeret om min krop. Tænk nu, hvis de væmmedes og bagtalte mig til de omkringstående kvinder i omklædningsrummet. Og det er ikke ubegrundet. Kvinder er de værste til at dømme andre kvinder, og det gøres for at hævde sig selv.

Mindre snak, mere handling

I dag i omklædningsrummet er jeg ikke hende, som leger gemmeleg i hjørnet. Nope, jeg er hende, som vader rundt i omklædningsrummet, hvor det eneste, som bliver dækket af håndklædet, er mit hår. Resten af min krop bliver vist frem i dens fulde pragt. Og jeg elsker at gå nøgen rundt!

Det startede, da jeg endelig tog mig sammen og gjorde noget ved mine ”hvis nu bare”-tanker. Hvis nu bare, jeg tabte mig. Hvis nu bare, jeg havde selvværd. Hvis og hvis min røv er fucking spids... Jeg spændte ballerne sammen, tabte mig og blev slank, arbejdede intensivt med mit selvværd. Det hele resulterede i, at jeg nu er forelsket i mig selv; spejler mig, imens jeg nyder synet; og har langt om længe droppet mine ”hvad nu hvis”-tanker.

Giv et kompliment

Og nu til kvinden i badet. For at være ærlig føler jeg medlidenhed for hende. Jeg har lyst til at sige, ”se hvor fantastisk du er, og vis det frem”. Det gør jeg ofte, og det bliver altid modtaget med ægte taknemmelighed. For eksempel mødte jeg en kvinde i mit gamle træningscenter. Hun havde VIRKELIG trænet sig til en ren muskuløs krop med kæmpe arme. Jeg beundrede hende i spejlet og tænkte: hvorfor ikke anerkende hendes hårde arbejde? Derfor sagde jeg til hende, at det var en virkelig flot trænet krop, hun havde. Hun blev inderligt glad og spurgte, om jeg selv trænede til bikinifitness. Lækkert!

Møs til alle jer kvinder! I er jo fucking lækre.


/Miss Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.