Sexblog: Fantastisk make-up sex efter et skænderi

© iStock

Kære læsere

Et parforhold er ikke altid en dans på roser. For et stykke tid siden havde jeg mit første store skænderi med Mr. Boyfriend. På et tidspunkt i skænderiet bliver vi begge to så frustrerede, at det faktisk ender med, at vi slår op. Vores break-up varede dog ikke mere end ti minutter, for så snart han var gået, indså jeg, hvor åndsvagt det var at afslutte et skønt parforhold over noget, jeg efterfølgende betragtede som en bagatel. Derfor tog jeg hjem til ham og kastede mig i hans arme, hvor jeg blev modtaget med et lidenskabeligt kys og en omgang eksplosiv make-up sex.

Det endte med at være noget af det bedste sex, vi nogensinde har haft efter min mening. For i et kort øjeblik følte jeg en uendelig stor tomhed, da jeg var overbevidst om, at jeg aldrig skulle se ham igen. Sådan gik det heldigvis ikke. I stedet blev den tomhed fyldt ud i samme sekund, som han smed mig ned på sengen og trængte hårdt op i mig. På det tidspunkt vidste jeg, at vores forhold nok skulle blive godt igen, selvom vi havde skændtes.

Men hvad er det lige, der gør, at make-up sex er så fantastisk effektivt, at skænderiet faktisk kan ende med at være det hele værd?  

 

Derfor virker make-up sex

 Det mest oplagte svar på det spørgsmål ses at være baseret på en psykologisk teori, der siger, at når vi er påvirket af et stimuli, som følge af eksempelvis vrede eller frygt, påvirkes vi nemmere af et andet stimuli som for eksempel seksuel ophidselse. Sagt på godt dansk har vi altså nemmere ved at blive seksuelt ophidset, hvis vi allerede er ophidset på anden vis.

Denne tankegang tager udgangspunkt i et klassisk videnskabeligt studie, som inkluderede to grupper af mænd, der skulle krydse to forskellige hængebroer, hvor den bro, som var højest oppe, gav anledning til mest frygt hos mændene. For enden af begge broer møder mændene en attraktiv kvinde. Resultaterne fra studiet viste, at mændene på den højeste bro i højere grad følte sig seksuelt tiltrukket af denne kvinde. Konklusionen var altså, at deres fysiske reaktion på frygten blev forvekslet med seksuel ophidselse ved kvindens tilstedeværelse.

De samme mekanismer skulle angiveligt gøre sig gældende i forhold til make-up sex, hvor der er en masse andre følelser end seksuel ophidselse i spil. Når man skændes med sin kæreste, bliver følelserne altså blandet sammen, hvilket resulterer i, at nogle mennesker oplever at blive seksuelt opstemte af et skænderi.


En øjenåbner eller et plaster på såret?

Make-up sex afhjælper konflikten ved at skyde skænderiet i baggrunden. Det betyder ikke nødvendigvis, at problemet er løst. I dette tilfælde med Mr. Boyfriend fungerede det som en øjenåbner, da var der tale om et mindre problem, som sagtens kunne fikses. Her gik det nemlig op for mig, hvad jeg ville miste, hvis ikke jeg var villig til at gå på kompromis.

Men jeg har også prøvet at være i et forhold, hvor sex fungerede som et plaster på såret, hver gang min ekskæreste og jeg havde skændtes. Vi fandt aldrig en løsning på vores konflikter, for efter at have råbt af hinanden, flåede vi tøjet af og kneppede indtil, vi ikke længere kunne huske, hvad skænderiet handlede om.

Min pointe er, at det er vigtigt at være bevidst om, hvordan I bruger make-up sex. Er det en pause i skænderiet, der får jer begge til at indse, hvor dumt det egentlig var til at begynde med, eller er det en lappeløsning, fordi I har de samme konflikter hele tiden?

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.