Sexblog: Felicity’s fantasier

Kære læsere

Jeg har altid haft en meget livlig fantasi, så hvorfor skulle det være anderledes i forhold til sex? Jeg har da også udlevet en del af dem gennem min ungdom, hvilket har bidraget til udviklingen af min seksualitet. I bydes hermed velkommen til MISS FELICITY’s fantasiverden. Jeg vil her præsentere Jer for en af de mange frække fantasier, jeg går og leger med. God læselyst!

Jeg tror, jeg er alene, da jeg går ind i mit soveværelse, men finder ud af, der er en person bag døren, da jeg bliver skubbet ned på sengen. Jeg panikker, fordi jeg mærker, at personen sætter sig ovenpå mig og læner sig indover mig, så jeg kan høre hans tunge åndedræt mod mit øre. Jeg kan genkende stemmen, der hvisker: ”Nu skal du have pik”. Det rykker i mit underliv, da det går op for mig, jeg absolut ingenting har at sige i den her situation. Jeg kender denne mand utrolig godt, så min deltagelse i dette scenarie er fuldstændig frivillig. For mig handler det om underkastelse og at afgive kontrollen helt og holdent til denne mand, som jeg har fuld tillid til. ”Du bliver liggende!” kommanderer han. Jeg ligger nu spændt og venter på, hvad der skal ske. Han flår mit tøj af, hvorefter jeg bliver bundet fast til sengen, så mine hænder er bundet sammen, og mine ben er spredte. Jeg hører, at han tager bæltet af, som han lægger rundt om min hals og strammer det en smule, så jeg mærker et let pres mod mit luftrør. Han fjerner bæltet fra halsen og spanker min nøgne røv med det. Jeg bliver drivvåd af hans behandling, hvilket går op for ham, da han begynder at køre en finger på min klit, inden han trænger hårdt op i mig. Han knepper mig dybt og længe, inden han trækker sig ud for at gøre sig færdig i min mund.      

Fra fantasi til virkelighed

Om denne seksuelle fantasi bliver til virkelighed må tiden vise! Fantasien betyder meget for mig, fordi jeg ser det som den ultimative måde at afgive kontrollen til en mand. Her er det tanken om at blive domineret seksuelt, der tænder mig grænseløst, hvilket jeg ifølge en canadisk undersøgelse ikke er alene om, eftersom 64,6 % af de medvirkende kvinder angav at fantasere om seksuel dominans.

For mig er det vigtigt at udleve netop denne fantasi sammen med en, der har samme lyst til det, som jeg har, og ikke udelukkende gør det for min tilfredsstillelses skyld. Derudover er det vigtigt for mig, det er en, jeg kender godt og har tillid til.

Husk på det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan opnå med Jeres (sex)liv. I finder kun ud af, om virkeligheden lever op til fantasien ved at prøve Jer frem. Held og lykke!

- Miss Felicity.

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.