Sexblog: Fra "forbudt onani" til "konkurrenceknepperi"

© iStock

Kære læsere 

Jeg har tidligere givet udtryk for min fysiske tiltrækning til min ekstremt lækre overbo. For et stykke tid siden fandt jeg så ud af, at der er en anden kvinde, som tydeligvis er endnu mere tiltrukket af ham, end jeg er. Det har jeg konkluderet ud fra de sexlyde, der kommer fra hans lejlighed i øjeblikket. Denne kvinde kan efter min mening ikke udtrykke sin begejstring for ham mere klart.

Første gang jeg hørte lyden af frydefulde kvindestøn ovenpå, troede jeg faktisk, at han så en pornofilm. Det skal siges, at jeg bor i et gammelt byggeri uden nogen form for lydisolering, hvilket gør, at jeg kan høre nærmest alt, hvad naboerne foretager sig. Det gik op for mig, at der var tale om ’den ægte vare’, da jeg kunne høre hans seng banke mod væggen.  

Jeg syntes egentlig, at det var meget frækt at være med på en lytter, fordi det pirrede mig at vide, at de dyrkede sex deroppe. Overboens sexlyde gjorde mig virkelig liderlig, og jeg var alene hjemme, så jeg kunne ikke springe på min kæreste. Jeg tog mig selv i at forestille mig, hvordan overboens muskuløse krop så ud, mens han kneppede kvinden, der vred sig af nydelse under ham. Det virkede så forbudt at lytte med og fantasere om overboen i det øjeblik, at de dyrkede sex. Fristelsen til at onanere samtidig med, at de kneppede ovenpå, blev altså for meget for mig, så det endte med, at jeg lå og legede med mig selv, imens jeg hørte dem få orgasmer.

At kneppe om kap med overboen

Efter et par gange blev jeg vant til sexlydene fra overboens lejlighed, da det viste sig, at den højlydte seksuelle aktivitet langt fra var en engangsforestilling. Som single havde jeg været grøn af misundelse, men heldigvis har jeg en kæreste, som jeg har enormt lækker sex med nærmest dagligt, så spændingen ved overboens seneste erobring ebbede hurtigt ud.


Det skulle så vise sig, at det ikke kun er mig, der bliver liderlig af at høre andre dyrke sex. Min kæreste og jeg hører dem ofte gå i gang med at knalde ovenpå - enten mens vi selv er i gang, eller i samme øjeblik, som vi er færdige. I begyndelsen var jeg overbevidst om, det var et tilfælde, men det tror jeg ikke på længere, da de er så præcise, at vi kan sætte et ur efter dem. Min kæreste morer sig meget over, at vores seksuelle aktivitet sætter dem i gang. Jeg har det ikke helt på samme måde. 

På den ene side er det vel fair nok, at de får noget ud af, at vi larmer hernede. På den anden side er det et problem for mig, fordi jeg bliver alt for bevidst om, hvor meget de faktisk kan høre ovenpå. Det begrænser mig, fordi jeg føler deres tilstedeværelse, når min kæreste og jeg knalder, hvilket i sidste ende gør, at jeg ikke kan komme. Pludselig føles sex som en konkurrence mellem mig og kvinden ovenpå. Jo højere hun stønner, jo mere nyder hun det. I mine øjne gør det hende til vinderen af konkurrenceknepperiet, fordi hun ikke bliver distraheret af vores aktivitet på samme måde, som jeg bliver af deres.


Det, jeg gerne vil sige med dette indlæg, er, at der er mange omstændigheder, som kan gøre os usikre, når det kommer til sex, og at denne usikkerhed er helt normal som ung kvinde. Det vigtigste er at anerkende og arbejde med den

Miss Felicity 

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.