Sexblog: Frygten for ensformighed

Kære læsere

I øjeblikket har jeg den mest fantastiske sexpartner, jeg kunne ønske mig. Der er ingen i verden, der kan måle sig med ham, når det kommer til at opfylde min umættelige lyst til at knalde, eftersom vi har god sex nærmest hver dag! 

Det er meget uvant for mig at have så meget sex med den samme person, da jeg plejer at have fundet en eller anden grund til at skifte fyren ud med den næste i rækken på nuværende tidspunkt. Det har jeg ikke tænkt mig at gøre denne gang, men jeg er blevet klar over, hvorfor jeg har båret mig sådan an tidligere.  

Jeg frygter simpelthen, at mit sexliv bliver ensformigt! Vi ved præcis, hvad vi skal gøre for at tilfredsstille hinanden, hvilket er garantien for en lang række fantastiske orgasmer. Alligevel har jeg nu fået et glimt af medaljens bagside. Jeg ser mig selv havne i et fast forhold, hvor vi kører på autopilot i soveværelset, fordi vi kender hinanden så godt, at vi knepper på rutinen. Vi knalder i de samme rum og sædvanlige positioner, fordi det virker, men elementet af overraskelse er forsvundet! Sex har alt for stor en betydning for mit velvære til at skulle nedgraderes til en hverdagsrutine, som ”bare skal overstås”.  

Kom ud af komfortzonen! 

Min drøm om at blive sexolog gør, at jeg ofte læser en masse faglitteratur og ekspertudtalelser for at lære af fagets bedste. Jeg har derfor valgt at dele mine personlige favoritter med jer – kære læsere. Jeg tvivler nemlig på, at jeg er det eneste menneske, der ikke bryder sig om rutinepræget sex.  

#1 Tal om det

Sæt ord på dine tanker. Måske har han tænkt det samme, men har været bange for at såre dig ved at tale om det. I denne sammenhæng kan I passende udarbejde en liste med ting, som I begge har lyst til at prøve. Når I har det på skrift, er det nemmere at føre det ud i livet, fordi I kan minde hinanden om listen.  

#2 Skift scenen ud   

Hvis I ligesom mig er blevet alt for fortrolige med frasen ”lagengymnastik”, er det på tide at skifte omgivelserne ud. Sæt det som en mission at have sex alle bopælens rum. Det giver anledning til at skulle tænke kreativt, fordi I ikke nødvendigvis kan benytte jer af den sædvanlige stilling. Næste skridt kunne være at have sex et helt andet sted end derhjemme. Det er kun fantasien og lysten, der sætter grænserne for valg af lokation, som eksempelvis kunne være et solarium, i bilen eller på et hotelværelse.

#3 Vær spontan

Dyrk sex på andre tidspunkter, end I plejer. Personligt er jeg stor fortaler for at sætte alarmen en halv time før og vække ham med et lækkert morgenknald. Ellers er det en mulighed at tage ham på fersk gerning så snart, han kommer ind af døren. Forfør ham, når han mindst venter det. Han vil elske dig for det! 

#4 Omvendt-leg  

Er I vant til, at han tager initiativet og styringen, skal du nu tage kontrollen i dine egne hænder. I første omgang kan det være grænseoverskridende at skulle være den styrende hele akten igennem, hvis du er vant til, han er den dominerende. Her kan du nøjes med at være den kontrollerende enten i begyndelsen og lade ham overtage undervejs eller selv tage styringen, mens I er i gang.  

Jeg håber, at de af jer, der synes, sexlivet kører for meget i det samme spor, kan bruge mine guldkorn til noget. 

Knæk og bræk! 

- Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.