Sexblog: Gummilagner og syndfloder

© iStock

“Nu ved jeg, hvad jeg vil kalde dig; ‘Niagara Falls’.” Jo tak, tag bad i min pinlighed. Bogstaveligt talt. Tidligere syntes jeg, at jeg blev våd. Det kan bestemt ikke sammenlignes med det, som sker nu. Jeg ved ikke, hvor de fingre finder hen, men de formår åbenbart at finde et sted, som får alt hvad jeg ligger på til at oversvømme. Man skulle tro, der blev stukket hul på en vandballon... Ja ja, tænker du nok; hun overdriver. Nope. Det formåede at løbe igennem mit sengetøj, helårsdyne, lagnet, rullemadras, for til sidst at nå min topmadras... Jeg måtte have vinduet åbent hele dagen, før det var tørt. Jeg forstår det simpelthen ikke.

Første gang det skete, blev jeg så overvældet og overrasket, at jeg ræsonnerede mig frem til, at jeg måtte da have fået en udløsning, for så våd kunne man da ikke bare blive... Og jeg syntes også, det gjorde op for, at det var hans lagner, det gik udover. Du har bare gjort det så godt, og det er beviset for din ihærdighed... Tillykke!

Niagara Falls på visit i Aarhus

Personligt undrede jeg mig dog over, at jeg ikke fik den der altopslugende varme, som opfylder alt fra fødder til hårspidserne, som jeg plejer at få, når jeg kommer ved egen fingrekraft. Det kunne jo godt være, følelsen var anderledes end klitoris-orgasme.

Det var først anden gang, da det skete, og jeg blev omdøbt Niagara Falls, at det gik op for mig, at det bare var opvarmning. Nu tænker jeg på, om jeg diskret skal have et håndklæde liggende ved min seng, og stille smyge den ind under mig, eller om man skal have de der lagner, man gav utætte børn. Kan lige forestille mig at komme godt i gang, og den der plastik-/gummi-agtige lyd begynder at larme. Frækt ..

Det er det, som gør dig fucking fræk

Det virker som om, min krop opvejer det faktum, at jeg er meget tilbageholdende med mine lyde. Jeg hverken skriger eller stønner meget højt – indtil lige i fredags, hvor de dårlige lydisolerede lejligheder i Aarhus virkelig levede op til det. Det var så også her, min topmadras fik en del af glæden – men fuck hvor bliver jeg våd. Og det er vel også en slags ros?

Jeg er ikke usikker eller utilfreds med mig selv, men lige i forhold til det her, synes jeg personligt, det har nået grænsen til kategorien ”klamt”. Heldigvis synes han, det er frækt, at han kan gøre mig så våd. Selvfølgelig skulle han komme med en flabet kommentar, om at mænd da hellere ville have nogle tørre kiks end syndfloder... Men det var lige indtil benene stille og roligt lukkede i. Så grinte han bare og fik dem hurtigt adskilte igen.

Det får mig selvfølgelig til at tænke på, at heldigvis er vi forskellige - mænd og kvinder. OG at vi måske lige netop tænder på hinandens fejl og forskellighed. Det er jo det, som adskiller os fra det modsatte køn og dermed også det, som tiltrækker os hos dem.

Så fuck om jeg bliver så våd, for den eneste grund til, at jeg bliver så våd, er på grund af de dejlige mænd. Så tak for at gøre mig våd, det får mig til at føle mig som en kvinde.


/Miss Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.