Sexblog: Hot eller not?

© iStock

Kære læsere på Woman!

I dette indlæg vil jeg snakke lidt om, hvad jeg finder specielt lækkert på lagnerne, og på den anden side, ting han kan finde på at gøre, der får min fisse til at slukke… Læs med her!

 

HOT – Dirty talk

Når en fyr hvisker frække ting i mit øre, og stønner mit navn, er det et kæmpe turn-on for mig. Kravet er dog, at han kan fokusere samtidig, og ved, hvordan man gør det. På en eller anden måde, bliver ”Uh, din våde fiskefisse smører min fiskestang!” en tand for meget.. Så boys, keep it to yourself, hvis I er usikre på, hvad I skal sige. Ellers kan det hurtigt blive knap så frækt…

NOT – Når han savler

Adr... Det der med en klat varm spyt i ansigtet, som hænger ud af hans mund, imens han pumper løs, er ikke specielt tiltrækkende. Jeg har intet imod våde kys, eller at han efterlader savlspor på min krop (i fornuftige mængder). Men jeg nægter simpelthen at finde det tiltrækkende at få en kaskade af varmt vand ud over mit ansigt, fordi hans spytkirtler overproducerer… Føj!

 

NOT – Når han larmer

Når han larmer mere end du gør.. på en god dag. Jeg elsker, når min kæreste stønner, så ved jeg, det også er godt for ham. Men når han brøler, som en ko der kælver, trækker jeg grænsen for, hvad der er sexet..

 

HOT – Når han behandler mig dårligt

- Altså under sex. Og ikke på den ubehagelige måde. Men jeg elsker at blive småslået, kaldt luder og beskidte tøs, mens han pumper på bedste måde. Jeg elsker, hvis han lader som om, han er ligeglad med, hvordan jeg har det - at han bare følger sit eget begær og bruger mig som en brugsgenstand.

 

NOT – Ekskærestens navn

Det er simpelthen noget af det pinligste, hvis han, midt i jeres akt, pludselig stønner en andens navn. Det kunne være ekskærestens, eller et hvilket som helst andet navn. Hvis det ikke er dit, bliver det meget hurtigt akavet… især, når han så bare fortsætter uden at have lagt mærke til det.

 

NOT – Når han deepthroater dig

Når han, kort sagt, uden videre hamrer sin pik ned i din hals, imens du sutter hans diller, og du ikke lige var forberedt på det, eller ikke lige har fået øvet dig på den agurk, der ligger ude i køleskabet, som du ellers havde planlagt… så kan man nemt få brækfornemmelser.

 

HOT – Missionæren

Hvis han kan finde ud af at få en missionær til at føles godt, kan det næsten garanteres, at han kan få det meste andet til at føles godt… Og samtidig er det den mest intime sexstilling, I kan have - så her kan I rigtigt kigge hinanden i øjnene, imens det føles mega dejligt.

 

NOT – når luften går ud af ballonen og leveringen sker for tidligt

Det kan de nok ikke helt gøre for, de kære mænd, når luften går ud af ballonen, tårnet vælter, eller de leverer før tid. Det er bare ikke særlig sjovt for pigen heller, når man lige havde den godt kørende. Det er ikke altid, der er så meget andet at gøre, end at vente til senere.

 

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide