Sexblog: Hvad er bedst – singlesex eller kærestesex?

Kære læsere 

I dette indlæg vil jeg finde svaret på, hvorvidt jeg foretrækker at have skiftende sexpartnere eller en fast kæreste, da jeg har fundet fordele og ulemper ved begge dele.
Efter rigtig mange år som single har jeg fundet mig en kæreste. Det meste af tiden svæver jeg på en lyserød sky, fordi jeg er forelsket, og det hele er ret fantastisk. Alligevel er der perioder, hvor jeg overvejer, om et fast forhold er det rigtige for mig, fordi jeg frygter, at jeg skal gå for meget på kompromis med min seksualitet. (Det kommer jeg ind på senere).

Det er første gang i mit voksenliv, jeg er i et længerevarende parforhold, hvilket har givet anledning til en række overvejelser på baggrund af de fordomme jeg har omkring kærestepar og deres sexliv. Min opfattelse er nemlig, at kæreste-sex primært består af blid elskov og intens øjenkontakt, fordi der er fokus på intimitet og kærlighed, hvilket ikke er min stil. Mit motiv for at dyrke sex er lyst og liderlighed, hvor mit dyriske instinkt bedst tilfredsstilles, når jeg bliver kneppet hårdt bagfra.

Fordele og ulemper

Her har I en liste over de overvejelser, jeg har, når det kommer til kærestesex kontra uforpligtende singlesex. Jeg har skrevet mine tanker omkring de enkelte punkter ned for at blive bevidst om, hvad jeg har valgt til, fremfor det jeg valgte fra.

”JAGTEN” VS. ”FANGENSKABET”

I et fast forhold opgiver jeg min position på jagtmarkerne. Omvendt er det svært at løbe videre, når jeg er blevet indfanget. Tidligere har jeg levet højt på den interesse og bekræftelse, jeg har modtaget fra mænd som single, men mit selvværd har aldrig haft det så godt, som nu, hvor jeg dagligt får et kærligt klask bagi fra en sød og sjov fyr, der også kender mig bag facaden. Selvfølgelig er det spændende at blive jagtet, hvilket jeg godt kan savne af og til. Dog synes jeg, det er langt mere bekræftende at dyrke sex med en, der holder af mig, præcis som jeg er.

”DET UKENDTE” VS. ”DET KENDTE”

Åh den pirrende spænding, jeg oplever, når jeg dyrker sex med en ny mand! Det er som om, han går på opdagelse med et helt særligt engagement, der aldrig helt bliver det samme, når han har lært mig bedre at kende. Følelsen af dyrisk begær stilner ligeså stille af, når jeg bliver mere tilgængelig. Dog har jeg tit oplevet, at sex bliver bedre, når vi kender hinandens kroppe, for så ved jeg, hvad der skal til for at få ham helt op at ringe. Man kan sige, at begæret ændrer karakter. Jeg elsker at udforske et nyt og spændende territorium, men jeg må alligevel overgive mig til ”det kendte” – simpelthen fordi jeg får mere nydelse ud af det, når jeg er i trygge hænder.

"HÅRD DOMINANS” VS. ”BLID ELSKOV”

Da jeg var single, dyrkede jeg sex for min egen fornøjelses skyld. Jeg brugte mændene til at tilfredsstille mit behov hvor og hvornår, jeg ønskede det. Mit singlesex tog udgangspunkt i mine lyster om at blive taget hårdt og domineret seksuelt. Nu hvor jeg er i et forhold, giver det mig enormt meget nydelse at tilfredsstille ham. Derudover har jeg fået afkræftet min fordom om, at kærestesex er lig med blid elskov.

Vinderen er…

Kæreste-sex!  

Når det kommer til stykket, vidste jeg nok godt, at jeg har truffet den rette beslutning, når det kommer til mit forhold. Selvom jeg har en masse overvejelser omkring det, kan jeg mærke, at han gør mig glad på et højere plan end mine mange tilfældige partnere har kunnet. Det er vel i virkeligheden den lykke, de fleste af os søger i den sidste ende.

Don’t worry - be happy!

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.