Sexblog: Hypotesen om nørderne

Jeg har en veninde, som blev kæreste med en rigtig gamer-nørd for et par år siden. I de normale heart-to-heart samtaler, vi veninder har med hinanden, fortalte hun om kærestens pikstørrelse. Den er åbenbart målt til de +20 cm. Med et lykkeligt og imponeret ansigtsudtryk – som et barn, der får sit største ønske i julegave – siger hun drillende, at jeg kan beholde mine håndværkere/bad-boys for mig selv, da hun hellere vil have de generte, loyale, søde gamer-fyre med deres store pik.  Jeg betvivlede selvfølgelig hendes generalisering af gamer-fyre, som alle værende født med en ordentlig kleppert. Da jeg ikke selv er til de søde, nørdede fyre, har jeg dog ikke tænkt mere over denne hypotese sidenhen. Eller... Ikke før nu.

Indsamling af empiri

Jeg mødtes nemlig privat med en fyr fra arbejdet. Den søde computernørd. Så at sige har jeg ikke haft en seksuel interesse i ham – overhovedet. Men det var sjov flirt af ren kedsomhed... fra min side i hvert fald (hans side finder jeg nok snart ud af). En helt uskyldig og ikke planlagt berøring førte pludselig til, at jeg overvejede at undersøge om det passer, at de søde nørder har en stor pik. Så spørgsmålet blev pludselig, om jeg skulle kaste mig ud i det og tjekke om hypotesen er sand – eller om jeg bare var liderlig, og jeg derfor skabte en illusion om hans pikstørrelse uden grund.

Inden jeg nåede at lege med fyrens følelser bare på grund af en formodet kæmpe pik, så gik jeg til en anden veninde. Da jeg så nævnte hypotesen for hende, sagde hun, at hun kun kunne bekræfte denne. Hendes erfaring var også, at de søde, uskyldige nørder gik rundt med et godt udrustet vedhæng.

Be-/afkræftelse af hypotesen

Så NU er min interesse vakt! Hvis hypotesen er korrekt, så vil hans pik give mig ømhed. Jeg føler mig fristet – meget fristet. Dog ved jeg også, at det vil være udnyttelse, da jeg ikke er interesseret i ham som mere end en god ven. På den anden side så skylder jeg vel også videnskaben at gå videre med hypotesen – jeg er jo tidligere naturvidenskabelig studerende, så jeg er jo trænet til at be- eller afkræfte eventuelle hypoteser, så der ikke er nogle løse antagelser. Synes I også, at jeg skylder jer derude at teste hypotesen?

Lige på og hårdt
Miss Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.