Sexblog: "Jeg skød næsten pikken af ham"

© iStock

Jeg havde ikke forestillet mig, at han ville vise en form for usikkerhed - nogensinde. Wonderboy er jo, ligesom jeg selv, selvfed og på sin vis egoistisk. Vi har fra starten kunnet være 110% ærlige overfor hinanden i forhold til den form for “forhold” og de præferencer, vi begge har lyst til i sengen. Derfor regnede jeg selvfølgelig med, at jeg kunne svare ærligt og direkte på ALLE spørgsmål... Jeg tog fejl.

Stop! det er et trick

Temmeligt spontant skrev han, at han planlagde at komme inden længe. Det var heldigvis en aften, jeg havde ledig, og jeg meldte mig klar til hans ankomst. Det var en af de bedste aftener - både kemien mellem os og knaldet - så jeg var høj, og jeg havde derfor alle parader nede. DUMT.

Vi snakkede om vores frække møder, og det vi gjorde i sengen sammen. Og snakken med ham om det, gjorde mig mere høj - nok også liderlig igen. På en eller anden måde drejer han samtalen ind på orgasmer. Herunder forskellen på mænd og kvinders. Kvinders orgasmer, synes han, er mere komplekse, og der skal mere ekspertise til for at være helt sikker på, at kvinden også får en, hvor mænds orgasme ender i en hvid klat Selv om min fornuft stadig var bedøvet af rusen efter en vild omgang, var der et eller andet sted i mit hoved, der sagde, “Alarm, alarm! Advarsel, dette er farligt område. Træd varsomt”.  

“His ego is wounded like I shot him in the dick”

Og der kom det, som en tyv i mørket, der pludselig står ved din seng: Spørgsmålet som de fleste stiller, men ikke vil vide i realiteten: “Har du nogensinde fået en orgasme?”. Dette er et aldeles farligt trickspørgsmål, da han virkelig spørger: “Har JEG nogensinde givet dig en orgasme?”. Det var så fejt at sende trickspørgsmål af sted, når jeg lå nøgen i rusen efter et knald, og jeg følte mig allermest uovervindelig. For jeg hørte ikke “jeg’et” i spørgsmålet. Så jeg svarede klart og tydeligt: “Nej, aldrig nogensinde. Jeg har kun fået det ved at gøre arbejdet selv”. Jeg kunne næsten lige så godt have skudt ham i pikken. Selvom han minutter forinden havde tydeliggjort, at han var egoistisk og kun tænkte på sin egen orgasme når det kom til sex, så ændrede hele hans ansigtsudtryk sig. “Har jeg så heller ikke givet dig?”. Mit svar til dette var åbenbart - trods ærligt - ikke tilfredsstillende nok. For idet jeg sagde, at han var den, der havde været tættest på, og at jeg jo synes sex med ham var fantastisk - han har jo for helvede fået lov til at komme tilbage i 8 måneder - gryntede han og sagde, at det jo overhovedet ikke var det samme. Herefter, I kære kvinder, var kampen tabt... Han kunne ikke forstå, hvorfor jeg gad at være sammen med ham, når jeg ikke fik en orgasme ud af det. Mine modsvar blev ligesom bare overhørt.

Han smuttede dog ikke, han blev bare lidt eftertænksom, indtil jeg fik ham til at grine og komme på bedre tanker. Så lektionen er lært! Hav altid noget kvindelist klar til krisetider.

/Alarmberedskab er afblæst – Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.